Koronan vaikutukset toimintaamme


1.11.2020

Osuuskauppa Suur-Savossa seurataan tilannetta ja THL:n koronatiedotteita sekä suosituksia erittäin tarkasti, ja tehdään niiden mukaan tarvittavia toimenpiteitä.

Kiinnitämme toimipaikoissamme monin eri tavoin huomiota siihen, että asiointi meillä on mahdollisimman turvallista. Turvallisuus on kaikkien yhteinen asia, joten haluamme myös muistuttaa, miten yhdessä voimme estää taudin leviämistä.

  1. Hygienia ja turvavälit
    Toimipisteissämme pintoja puhdistetaan säännöllisesti ja hygieniasta huolehditaan korostetusti. Hyvä käsihygienia sekä riittävien turvavälien pitäminen niin asiakkaiden kuin henkilökunnan välillä on tärkeää. Kädet on hyvä pestä ennen kaupassa asiointia ja myös sen jälkeen. Myymälöissämme on saatavilla käsidesiä ja kassoilla on  käytössä suojapleksit kassan ja asiakkaan välillä. Myös kassojen pakkauspäädyissä on välipleksit. Lattiatarrat kassoilla muistuttavat turvallisesta etäisyydestä muihin asiakkaisiin, mutta asiaan täytyy kiinnittää huomiota vaikkei tarroja olisikaan.
  2. Oma vointi
    Omaan vointiin tulee kiinnittää huomiota. Kaupassa ei kannata asioida sairaana. Mikäli yskittää, tulee suu suojata nenäliinalla tai yskiä hihaan.
  3. Kasvomaskit
    Suosittelemme asiakkaille ja henkilökunnalle kasvomaskin käyttöä erityisesti niillä alueilla, jotka ovat taudin kiihtymis- tai leviämisvaiheessa.

Suunnittele huolella ja hoida viikon ostokset kerralla tai käytä kauppakassipalvelua

Kauppareissujen ajankohtaa kannattaa niin ikään pohtia. Kaupoissa on edelleen ruuhkaisinta iltapäivisin klo 16 jälkeen, joten ruuhkien välttämiseksi suosittelemme hiljaisempia asiointiaikoja. Laajoista aukioloajoistamme löytyy rauhallinen asiointiaika kaikille. Kauppalistaa kannattaa myös suunnitella pidemmälle ajalle. Hyvän suunnittelun ansiosta voi ostaa kerralla enemmän koko viikon tarpeiksi ja vähentää kauppareissujen määrää. Listan avulla ostokset sujuvat kaupassa nopeammin.Osuuskauppamme tarjoaa myös kauppakassipalvelua, jolloin järjestämme ostostenkotiinkuljetuksen tai ostokset voi noutaa paikanpäältä. Kauppakassipalvelusta löytyy lisää tietoa tästä

Asioidessasi meillä suosittelemme erityisesti kortilla maksamista. Maksukortin lähimaksulla voi maksaa 50 euron summaan saakka. Myös MobilePay-sovelluksella omaa älypuhelinta käyttäen maksu sujuu kätevästi. Ottamalla käyttöön sähköisen kuittipalvelun, voi luopua kassalla saatavista paperisista kuiteista ja takuukuiteista. Sähköisen kassakuitin voi aktivoida S-mobiilissa ja päivittämällä S-Etukorttinsa myymälän S-Etukorttipäätteellä.

Tervetuloa asioimaan meille, turvallisesti. Pidetään toisistamme huolta.

Kauppakassi

Ruoan verkkokauppa toimii Prisma Mikkelissä, S-market Urpola Mikkelissä sekä Prisma Savonlinnassa. www.kauppakassisuursavo.fi

Kauppakassin kevytmalli

Osuuskauppa Suur-Savo on aloittanut usealla paikkakunnalla kevennetyn Kauppakassi-palvelun. Kevennetyssä palvelussa tilaat ostokset sähköpostilla tai puhelimitse laskutustilin kautta.

Huomioithan, että osa kaupoistamme tarjoaa kevytmallissa kotiinkuljetusta, osa tarjoaa noutopalvelua, osa kumpaakin. Tarkemmat tiedot kunkin myymälän palveluista sekä tilausohjeet löydät myymälän omilta nettisivuilta. Palvelu on toteutettu yhteistyössä paikallisten taksi- ja kuljetusalan yrittäjien kanssa.

Lue lisää www.kauppakassisuursavo.fi

Ravintolat

Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloiden aukioloaikoja on sopeutettu vallitsevan tilanteen vuoksi. Tarkasta aukiolot www.raflaamo.fi

Osuuskauppa Suur-Savon autokaupat

Veloitukseton auton kotiintoimitus

Osuuskauppa Suur-Savon autokaupoista on veloitukseton kotiintoimitus kaikkiin yli 3000 € hintaisiin ajoneuvoihin kaikkialle Suomeen. Toimitus onnistuu jopa saman vuorokauden aikana! Soita Mikkeli 010 764 1530 ja Savonlinna 010 764 1630

Auton huoltopalvelut kotiovelle

Autokauppamme Mikkelissä ja Savonlinnassa noutavat auton huoltoon ja palauttavat sen takaisin kotiovelle 10 kilometrin säteellä. Muista etäisyyksistä voidaan sopia tapauskohtaisesti. Ajanvaraus osoitteesta suursavonauto.fi tai huoltopalvelustamme puhelimitse Mikkeli 010 764 1520 ja Savonlinna 010 764 1620

www.suursavonauto.fi