Suur-Savon Kauppakassi-palvelu laajenee

S-market Haukivuori

Toimi näin tilataksesi kauppakassi-palvelusta:

1. Avaa ensin laskutustili S-market Haukivuoreen, tässä linkki tulostettavaan versioon. Voit myös noutaa laskutusasiakashakemuksen myymälästä (paperiversio). Jos sinulla on jo laskutustili myymäläämme, voit siirtyä suoraan tilaamiseen.

2. Palauta hakemus yllä mainittuun myymälään. Voit myös halutessasi skannata täytetyn hakemuksen yksikön sähköpostiosoitteeseen, tilaukset.s-market.haukivuori@sok.fi

3. Kun hakemus on hyväksytty, sinulle ilmoitetaan siitä sähköpostilla tai puhelimitse. Tämän jälkeen olet valmis tekemään kauppakassi – tilauksia (ostokset kerätään myymälässä ja toimitetaan kotiin).

S-market Haukivuoressa on mahdollisuus ostoksien kotiinkuljetukseen ja noutopalveluun.

Tilaaminen sähköpostilla:

1. Jotta saisimme mahdollisimman tarkat tilaukset heti ensimmäisellä kerralla, toivoisimme että toimisitte seuraavalla tavalla:

• Mene sivulle foodie.fi
• Kirjaudu sisään S-tunnuksella
• Valitse S-market Haukivuori myymäläksi, kannattaa valita suosikkimyymäläksi
• Hae tuotteita ja oikean tuotteen löydyttyä lisää ostoskoriin. + ja – painikkeilla voit lisätä tai vähentää tuotetta ostoslistassasi
• Kun olet lisännyt kaikki tuotteet ostoslistaasi, lähetä lista omaan sähköpostiosoitteeseesi. Tarkista ostoslistasi, että tuotteiden perässä on tarvittavat lisätiedot (esim, laktoositon, gluteeniton ja tuotteen merkki). Ostoslista sovellus ei valitettavasti toimi kunnolla ja kopioi kaikkia lisätietoja sähköpostiin. Lähetä korjattu ostoslista (omasta sähköpostistasi) osoitteeseen: tilaukset.s-market.haukivuori@sok.fi. Lisää viestiin tiedot: etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero ja laskutusasiakasnumero.
• HUOM! Voit tehdä foodie.fi palvelussa ostoslistan myös toisen henkilön puolesta. Voit lähettää sähköpostia siis lähiomaisesi puolesta, jos ei palvelun käyttö jostain syystä onnistu.

2. Voit lähettää myös mahdollisimman tarkan ostoslistan (esim. maito 1 l, rasvaton, valio) omasta sähköpostistasi osoitteeseen, tilaukset.s-market.haukivuori@sok.fi. Lisää viestiin tiedot: etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero ja laskutusasiakasnumero ja kerro haluatko tuotteet kotiinkuljetuksella vai noutopalveluna.

3. Tilaukset kuitataan saapumisjärjestyksessä ja sähköpostikuittauksessa ilmoitetaan kotikuljetuksen arvioitu saapumisaika. Pääsääntöisesti pyrimme toimittamaan ostokset 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta (riippuen tilausmäärästä). Toimitukset vain arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Noutopalvelun ostokset ovat noudettavissa 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta (riippuen tilausmäärästä). Noutopalvelun noutoajat ovat arkipäivisin maanantaista perjantaihin kello 12-15 välillä, noutopaikka on kaupan lastauslaituri. Poikkeuksista tiedotamme erikseen.

4. Tilaukset kerätään myymälässä ja laitetaan asiakkaan laskutustilille. Ostosten keräilystä veloitetaan asiakkaalta 5,90€/tilaus.

5. Kuljettaja (Remontti- ja kotipalvelusta Riitta) tuo ostokset ovellesi. Maksu kuljetuksesta hoidetaan taksille suoraan.

Alle 5 km kuljetusmaksu myymälästä (Keskustie 72, 51600 Haukivuori) 5€.

5-20km kuljetusmaksu 10€.

Yli 20km kuljetuksesta sovittava taksin kanssa erikseen
(Remontti- ja kotipalvelu Jori, Teitä palvelee kuljetuksissa Riitta puh. nro. 050 595 9220).

Tilaaminen soittamalla:

• Kirjoita itsellesi ylös kauppalistaasi tarvitsemat tuotteet. Käytä mahdollisuuksien mukaan Foodie.fi palvelua, niin tiedät mitä tuotteita tarkkaan ottaen haluat.
• Ole valmiina kertomaan puhelimessa nimi, osoite, puhelinnumero sekä laskutusasiakasnumero.
• S-market Haukivuoren puhelinpalvelun numero on 010 764 0802, Puhelun hinta: 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min. Puhelinpalvelu avoinna arkisin ma-pe klo 13-15.

Muuta huomioitavaa tilauksesta:

• Alkoholia ja tupakkaa ei voida toimittaa kotiintoimituksena.
• Tuotteiden korvaavuus: mikäli myymälässämme ei tilauksen keräyshetkellä ole tilaamaanne tuotetta, korvaamme tämän vastaavalla tuotteella (tarkemmat ensisijaiset korvaavuussäännöt: foodie.fi). Olemme tarvittaessa yhteydessä asiakkaaseen.