Bonusyhteistyökumppanit


Osuuskauppa Suur-Savolla ja S-ryhmällä on useita yhteistyökumppaneita, jotka myöntävät S-ryhmän omien toimipaikkojen lisäksi Bonusta tai tuote- ja palveluetuja asiakasomistajille.

Kumppanuustoiminnalla lisähyötyä asiakasomistajuuteen

Keskittämällä ostot Osuuskauppa Suur-Savon, S-ryhmän sekä yhteistyökumppaneiden toimipaikkoihin, asiakasomistajuudesta saatava hyöty kasvaa entisestään!

Bonusyhteistyökumppaneita ovat K1 Katsastus Pitkäjärvi MikkeliA-Katsastus Mertala Savonlinna, LähiTapiolaSilmäasemaElisaOralApteekki StellaLinnanportin Apteekki, Savon Apteekki, Sector Alarm, Viking Line, Moi Mobiili ja Suur-Savon Hautauspalvelu.

 

LähiTapiolan vakuutuksista ja Elisalta Bonus kertyy vasta sen jälkeen kun olet ilmoittanut heille S-Etukortissa olevan jäsennumerosi. Apteekki Stellasta, Linnanportin Apteekista ja Savon Apteekista saat Bonusta itsehoitotuotteista (etu ei koske lääkkeitä).


 

Paikalliset S-Etuyhteistyökumppanit

Bonusyhteistyökumppaneiden lisäksi Osuuskauppa Suur-Savon paikalliset S-Etuyhteistyökumppanit Hoito- ja Kuntovalmennuspalvelut Ismo HyvönenSuur-Savon AutokouluJaakon AutokouluSavonlinnan Auto-opisto sekä Liikennekoulu Top Way myöntävät tuotteistaan tai palveluistaan S-Etukortilla hintaedun (ei kerrytä Bonusta).