Osuuskauppa Suur-Savo

Tietoa Meistä

Osuuskauppa Suur-Savo on yli 72 000 asiakasomistajan omistama yritys, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Toimialueemme kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan talousalueet. Jo yli 78 % toimialueen talouksista on osuuskauppamme asiakasomistajia.
Toimialojamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, autokauppa, matkailu-ja ravitsemiskauppa sekä hyvinvointipalvelut. Tarjoamme myös S-Pankki palvelut ja lisäksi  osuuskaupalla on oma leipomo Mikkelissä.

Osuuskaupan perustehtävä on vastata asiakasomistajien tarpeisiin tuottamalla kilpailukykyisiä palveluja ja etuja, sekä olla samalla mukana kehittämässä ja ylläpitämässä oman toimialueen hyvinvointia.

Osuustoiminnallisen periaatteen mukaisesti osuuskauppa käyttää liiketoiminnasta syntyvän tuloksen asiakasomistajien ja oman toimialueen hyväksi. Investoimme vahvasti toimipaikkaverkostomme kehittämiseen ja osuuskaupan tuloksesta olemme maksaneet Bonuksen lisäksi asiakasomistajillemme ylijäämänpalautusta.

Bonuspartnerit

Osuuskauppa Suur-Savolla ja S-ryhmällä on useita yhteistyökumppaneita, jotka myöntävät S-ryhmän omien toimipaikkojen lisäksi Bonusta tai tuote- ja palveluetuja asiakasomistajille.

Kumppanuustoiminnalla lisähyötyä asiakasomistajuuteen

Bonusyhteistyökumppaneita ovat LähiTapiolaSilmäasemaElisaOralApteekki StellaLinnanportin Apteekki, Savon Apteekki, Sector Alarm, Lumme Energia  sekä Suur-Savon Hautauspalvelu.

LähiTapiolan vakuutuksista, Lumme Energialta ja Elisalta Bonus kertyy vasta sen jälkeen kun olet ilmoittanut heille S-Etukortissa olevan jäsennumerosi. Apteekki Stellasta, Linnanportin Apteekista ja Savon Apteekista saat Bonusta itsehoitotuotteista (etu ei koske lääkkeitä).

Tämän lisäksi Osuuskauppa Suur-Savon paikalliset yhteistyökumppanit Hoito- ja Kuntovalmennuspalvelut Ismo Hyvönen, Jaakon AutokouluSavonlinnan liikennekouluSavonlinnan Auto-opisto sekä Liikennekoulu Top Way myöntävät tuotteistaan tai palveluistaan S-Etukortilla hintaedun (ei kerrytä bonusta).

Keskittämällä ostot Osuuskauppa Suur-Savon, S-ryhmän sekä yhteistyökumppaneiden toimipaikkoihin, asiakasomistajuudesta saatava hyöty kasvaa entisestään!