Kesätyöt


Kesäduunia etsimässä? Tule kesäksi töihin Suur-Savolle, meillä on tarjolla vaikka ja mitä!

Kesätyöt Osuuskauppa Suur-Savossa 2024

Mikäli olet aurinkoinen persoona, omaat positiivisen asenteen työtä, asiakkaita ja työkavereita kohtaan ja olet valmis tekemään vaihtelevaa vuorotyötä, hae meille kesätöihin!

Meillä pääset työskentelemään mahtavassa tiimissä ja monipuolisissa työtehtävissä Etelä-Savon vilkkaassa kesäsesongissa. Saat myös käyttöösi S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajat henkilöstöedut. Tule tekemään kanssamme työtä suurella sydämellä, huumorilla, mutta tosissaan!

Innokkaita, oma-aloitteisia ja ahkeria kesätyöntekijöitä tarvitaan tulevana kesänä 2024 erilaisiin työtehtäviin:

Pertunmaalle, Kuorttiin, Mäntyharjulle, Hirvensalmelle, Ristiinaan, Mikkeliin, Anttolaan, Hurissaloon, Puumalaan, Sulkavalle, Juvalle, Joroisiin, Virtasalmelle, Jäppilään, Pieksämäelle, Haukivuorelle, Rantasalmelle, Enonkoskelle, Savonrannalle, Kerimäelle ja Savonlinnaan!

Työsuhteiden kestot vaihtelevat, ja suurin osa kesätyöjaksoista ajoittuu kesä-, heinä- ja elokuulle. Kesätyöntekijöitä voidaan tarvita kuitenkin myös jo pääsiäissesongista alkaen aina syyskuun loppuun saakka.

 

Kesätyöpaikkoja on tarjolla esimerkiksi seuraaviin työtehtäviin:

myyjä, liikennemyymälätyöntekijä, kokki, tarjoilija, aputyöntekijä, leipomotyöntekijä tai vastaanottovirkailija.

Olit sitten ensikertalainen tai alan kokenut konkari, ei hätää – me perehdytämme sinut ja olemme tukenasi! Tärkeintä on, että sinulta löytyy positiivista asennetta ja halua oppia uutta.

Kuulostaako kesäduuni meillä Suur-Savolla kuulostaa hyvältä?

Lähetä sähköinen hakemuksesi!

Hakuaika on 18.12.2023 – 29.2.2024. Kannattaa kuitenkin laittaa hakemus tulemaan heti, sillä aloitamme haastattelut ja teemme valintoja jo hakuaikana

 


Alle 18 vuotiaiden kesätyöhaku sekä Tutustu ja tienaa -kesätyöharjoitteluhaku 4.3.2024 –1.4.2024.