Kesätyöt

Tule kesäksi töihin Suur-Savolle, meillä on tarjolla vaikka ja mitä!

Kesätyöt Osuuskauppa Suur-Savossa 2024

Kesäduunia etsimässä? Tule kesäksi Suur-Savolle - meillä on tarjolla vaikka ja mitä!

 

Mikäli olet aurinkoinen persoona, omaat positiivisen asenteen työtä, asiakkaita ja työkavereita kohtaan ja olet valmis tekemään vaihtelevaa vuorotyötä, hae meille kesätöihin!

Meillä pääset työskentelemään mahtavassa tiimissä ja monipuolisissa työtehtävissä Etelä-Savon vilkkaassa kesäsesongissa. Saat myös käyttöösi S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajat henkilöstöedut. Tule tekemään kanssamme työtä suurella sydämellä, huumorilla, mutta tosissaan!

Innokkaita, oma-aloitteisia ja ahkeria kesätyöntekijöitä tarvitaan tulevana kesänä 2024 erilaisiin työtehtäviin:

Pertunmaalle, Kuorttiin, Mäntyharjulle, Hirvensalmelle, Ristiinaan, Mikkeliin, Anttolaan, Hurissaloon, Puumalaan, Sulkavalle, Juvalle, Joroisiin, Virtasalmelle, Jäppilään, Pieksämäelle, Haukivuorelle, Rantasalmelle, Enonkoskelle, Savonrannalle, Kerimäelle ja Savonlinnaan!

Työsuhteiden kestot vaihtelevat, ja suurin osa kesätyöjaksoista ajoittuu kesä- heinä- ja elokuulle. Kesätyöntekijöitä voidaan tarvita kuitenkin myös jo pääsiäissesongista alkaen aina syyskuun loppuun saakka.

 

Kesätyöpaikkoja on tarjolla esimerkiksi seuraaviin työtehtäviin:

Myyjä, liikennemyymälätyöntekijä, kokki, tarjoilija, aputyöntekijä, leipomotyöntekijä tai vastaanottovirkailija.

Olit sitten ensikertalainen tai alan kokenut konkari, ei hätää – me perehdytämme sinut ja olemme tukenasi! Tärkeintä on, että sinulta löytyy positiivista asennetta ja halua oppia uutta.

Haemme kaikkiin Osuuskauppa Suur-Savon toimipaikkoihin kesätyöntekijöitä saman haun kautta ja huomioimme vain sähköisen kanavan kautta tulleet hakemukset.

 

Kuulostaako kesäduuni meillä Suur-Savolla kuulostaa hyvältä? Lähetä sähköinen hakemuksesi. HUOM. Haku aukeaa myöhemmin. Seuraa ilmoitteluamme kesärekrytoinnin käynnistymisestä.

 

Miksi tulla Osuuskauppa Suur-Savolle kesätöihin?

  • Olemme Suomen innostavin työpaikka ja mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.
  • Toimimme vastuullisesti, perehdytämme työntekijämme kattavasti ja huolehdimme työntekijöistämme aidosti.
  • Meiltä löytyy monipuolisia työmahdollisuuksia usealta eri toimialalta.
  • Sinulla on mahdollisuus tehdä lisävuoroja ja työskennellä ristiin eri yksiköiden tai toimialojen välillä.
  • Kesän jälkeen saatat myös päästä jatkamaan työssäsi osa-aikaisena.
  • Monipuolisten uramahdollisuuksien lisäksi mahdollistamme myös tutkintoon tähtäävän kouluttautumisen.
  • Pääset osaksi meidän suursavolaisten timanttista tiimiä!
  • Ja tietenkin, saat käyttöösi Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut!

Tehtävänkuvaukset

Millaisia kesätöitä Osuuskauppa Suur-Savolta löytyy?

Tule kesäksi Osuuskauppa Suur-Savolle! Toimialojamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikenne- ja polttonestekauppa, autokauppa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppa. Tarjoamme myös S-Pankkipalvelut ja lisäksi osuuskaupalla on oma leipomo Mikkelissä. Ohesta voit lukea tarkemmin eri toimialojen työtehtävistä. 

Me tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia eri toimialoilta ja -paikoista. Yleisin kesätyöntekijöiden tehtävä on myyjä, ja myyjänä voit työskennellä useissa eri toimipaikoissamme, kuten Sale-myymälöissä, S-marketeissa, Prismoissa, Sokoksilla, Emotionissa ja liikennemyymälöissä. Meillä voit työskennellä myös muissa tehtävissä, kuten kokkina, tarjoilijana, aputyöntekijänä, leipomotyöntekijänä, vastaanottovirkailijana, parturi-kampaajana tai S-Pankin palvelumyyjänä. Jokaisessa tehtävissämme kuitenkin korostuu asiakaspalvelu, joten positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne ovat avainasemassa!

Lue tarkemmin eri toimipaikkojen tehtävänkuvista alta!

 

Sale  

Sale -myymälät ovat marketeistamme kaikista pienempiä. Pienmyymälässä työskennellään tiiviillä porukalla. Vuoroissa työskennellään useimmiten muutamien työntekijöiden voimin. Sale -myymälä on paikka ruokakaupan moniosaajalle, joka on valmis ottamaan vastuuta monipuolisista työtehtävistä. Salessa myyjän työtehtäviin kuuluu kaikki mahdolliset pienmyymälän askareet, mm. asiakaspalvelua, kassatyötä, kuorman purkua, hyllyttämistä, paistopisteellä työskentelyä sekä hävikin ja saatavuuden hallintaa. Pienmyymälän tehtävänkuvaan sisältyy myös veikkauspalveluiden myynti sekä muut mahdolliset yhteistyökumppanien palvelut. Sale-myymälöissä työ on nopeatempoista ja työvuorot eivät taatusti ole samanlaisia.

Osuuskauppa Suur-Savolla on yhteensä 19 Salea toimialueellaan.

 

S-market

S-marketit ovat keskisuuria marketteja ja niissä työskennellään hieman isommalla työporukalla. S-marketissa tehtävänkuvasi on hyvin laaja ja pääset työskentelemään monipuolisesti niin kassalla, kuin myymälänkin puolella, esimerkiksi maitokaapissa tai hedelmä- ja vihannesosastolla. Kassatyössä asiakaspalvelun lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös veikkauspalveluiden myynti sekä muut mahdolliset yhteistyökumppanien palvelut. Työhön voi sisältyä myös tuotteiden tilaamista, hävikkien hallintaa sekä paistopisteen pyörittämistä. Joissakin S-marketeissa voit myös päästä keräilemään verkkokauppatilauksia, joka tuo myös mukavaa vaihtelua työpäivään.

Osuuskauppa Suur-Savolla on yhteensä 16 S-marketia toimialueellaan.

 

Prisma

Prismat ovat suuria hypermarketteja, jossa työskennellään isomman tiimin voimin. Prismasta löytyy hyvinkin laajasti erilaisia tehtäviä. Prismoissa voit työskennellä kassaosastolla, päivittäistavaraosastolla (Pt), käyttötavaraosastolla (Kt) sekä infopisteellä. Kassaosastolla myyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu ja turvallisen rahaliikenteen seuraaminen. Päivittäistavaraosastolla työ on nopeatempoista ja se painottuu kuormanpurkuun, hyllytykseen ja erilaisiin asiakaskohtaamisiin. Työssäsi voit myös päästä keräilemään verkkokauppatilauksia.

Käyttötavaraosastolla tehdään pitkälti samoja asioita, mutta siellä myyjä tarvitsee myös tuotetuntemusta tai kiinnostusta eri osastojen, kuten pukeutumisen, rakentamisen ja remontoinnin, kodintekniikan tai urheilutuotteiden valikoimista. Infopisteellä työtehtävät ovat hyvin vaihtelevia ja ne koostuvat pääosin asiakkaiden neuvonnasta. Infopisteellä autat mm. Veikkaus-, toto-, lahjakortti-, tuotepalautus-, lipunmyynti- ja postiasioissa. Prismasta löytyy siis mahdollisuuksia, vaikka ja mihin!

Osuuskauppa Suur-Savolla on yhteensä 3 Prismaa, Mikkelissä, Pieksämäellä sekä Savonlinnassa.

 

Sokos ja Emotion

Sokos on monipuolinen tavaratalo, josta löydät laajan valikoima sekä muotia ja kosmetiikkaa että urheilun, asumisen ja sisustamisenkin tuotteita. Sokoksen myyjänä pääset palvelemaan ja opastamaan asiakkaita löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet. Pääset työskentelemään viihtyisässä ympäristössä, laadukkaiden tuotteiden parissa. Sokoksella haluamme panostaa erinomaiseen palveluun, joten myyjältä odotetaan kiinnostusta valikoimaamme kohtaan. Kauneusosaston myyjällä voi olla esimerkiksi kosmetologin tai kosmetiikkaneuvojan koulutus. Sokoksella myyjän tehtäviin voi kuulua myös kuorman purkua, kassatyöskentelyä sekä esillepanojen toteutusta. Sokoksella pääset myös hyödyntämään visuaalista silmääsi sekä trenditietoisuuttasi.

Emotion on kauneuden ja hyvän olon erikoisliike, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman huippukosmetiikkaa, tuoksuja ja terveystuotteita. Emotion myymälässä pääset työskentelemään kassalla, mutta myös kuorman purun sekä asiakaspalvelun parissa. Tehtävässä työskentelet tiiviisti kauneudenhoidon ja kosmetiikan tuotteiden parissa, joten myyjän tehtävässä esimerkiksi kosmetologin tai kosmetiikkaneuvojan koulutus on plussaa.

Osuuskauppa Suur-Savolla on 2 Sokos tavarataloa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Lisäksi Suur-Savolla on yksi Emotion -myymälä Pieksämäellä.

 

ABC-liikennemyymälät

ABC:llä pääset työskentelemään niin kaupan, keittiön, kuin salinkin puolella, joten työpäiväsi ovat taatusti erilaisia. Liikennemyymälöissä työtehtävät ovat hyvin vaihtelevia ja vauhdikkaita. Liikennemyymälätyöntekijänä pääset tekemään kassatyötä, siistimään salia, purkamaan ja hyllyttämään tuotteita, tarjoilemaan maukkaita annoksia asiakkaille, täyttämään noutopöytää ja vitriiniä, sekä tärkeimpänä, palvelemaan asiakkaita. Liikennemyymälätyöntekijän työnkuvaan kuuluu myös Veikkaus-, totopalveluiden myynti sekä muut mahdolliset yhteistyökumppaneiden palvelut. Lisämaustetta työhön tuo myös tehtävät mittarikentällä sekä Carwashissa. Kokemuksesi ja mielenkiintosi perusteella työhösi voi kuulua myös tehtävät keittiön puolella. ABC on siis erinomainen työpaikka niin työuraansa aloittaville, mutta myös alan konkareille.

Osuuskauppa Suur-Savolla on yhteensä 5 liikennemyymälää toimialueellaan, Mikkelissä (2), Kuortissa, Pieksämäellä ja Juvalla.

 

Ravintolat ja kahvilat

Voit työskennellä toimialueemme ravintoloissa ja kahviloissa erilaisissa työtehtävissä, kuten kokkina, tarjoilijana, ravintolatyöntekijänä tai kahvilatyöntekijänä.

Kokkina pääset työskentelemään toimialueemme erilaisissa ympäristöissä ja makumaailmoissa. Osuuskauppa Suur-Savon tarjonnasta löytyy niin kotimaisia herkkuja, kuin kansainvälisiäkin makuelämyksiä. Lisäksi meiltä löytyy grilliruokaa, pubiruokaa ja pikaruokaa. Jokaiselle löytyy siis taatusti jotakin. Kokin tehtävät vaihtelevat toimipaikoittain, mutta osaamista tarvitaan monipuolisesti niin aamiaisen, lounaan, kuin á la cartenkin parissa. Työssäsi pääset luomaan asiakkaillemme ainutlaatuisia makuelämyksiä. Kokin tehtävään vaaditaan alan koulutus.

Tarjoilijana & ravintola- ja kahvilatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu esimerkiksi kassatyöskentely, asiakaspalvelu, kahvilan tai ravintolan siisteyden ylläpito sekä erilaisten tuotteiden, kuten burgereiden tai kahvien valmistus. Pubeissa ja yökerhoissa työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, anniskelua, siistimistä ja lipunmyyntiä.

Tässä työssä olet mukana luomassa ainutlaatuisia kohtaamisia ja erinomaista palvelua asiakkaillemme. Työssä tarvitset positiivista asiakaspalveluasennetta, vahvoja tiimityötaitoja sekä kykyä hymyillä myös kiireisimpinä hetkinä. Tarjoilijan ja ravintolatyöntekijän tehtävissä edellytetään hygieniapassia sekä mahdollisesti anniskelupassia.

Osuuskauppa Suur-Savolla on yhteensä 21? ravintolaa ja kahvilaa toimialueellaan.

Käy tutustumassa toimialueemme kahviloihin ja ravintoloihin tarkemmin osoitteessa https://www.raflaamo.fi/fi/mikkeli.

 

Hotellit

Toimialueemme hotelleissa voit työskennellä vastaanottovirkailijana sekä aamiashoitajana. Vastaanottovirkailijana huolehdit hotellin vastaanotosta ja vastaat erinomaisesta asiakaspalvelusta. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi asiakkaiden tulo- ja lähtöselvitysten hoitaminen, huonevarauksien vastaanottaminen, laskuttaminen sekä yleinen asiakkaiden neuvominen. Vastaanottovirkailijan tehtävässä olet avainasemassa luomassa asiakkaillemme ikimuistoisia elämyksiä. Aamiainen on asiakkaillemme yksi hotellivierailun odotetuimmista hetkistä, joten positiivisen asiakaskokemuksen luominen on tärkeää. Aamiaishoitajana vastaat siis hotelliaamiaisen valmistamisesta, sen esillepanosta sekä aamiaispöydän täyttämisestä ja yleisestä siisteydestä. Hotellin vilkkaassa työympäristössä tärkeintä on aurinkoinen asenne ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot.

Osuuskauppa Suur-Savolla on toimialueellaan 3 hotellia, Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli, Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna sekä Savonlinnassa sijaitseva kesähotelli Hotel Tott.

 

Omistaja- ja S-Pankkipisteet

Omistaja – ja S-pankki-pisteissämme voit työskennellä palvelumyyjänä. Palvelumyyjänä teet monipuolista myyntityötä ja huolehdit S-Pankin päivittäisten asioiden hoitamisesta. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi asiakasomistajuusasiat, peruspankkipalvelut sekä muiden pankkipalveluiden, kuten S-mobiilin opastaminen asiakkaillemme. Tehtävään edellytämme tarkkuutta sekä kokemusta rahankäsittelystä. Myyntikokemus ja kaupallisen alan opinnot ovat plussaa, mutta ei välttämätöntä, sillä me perehdytämme sinut tehtävään ja tuemme sinua kehittymisessäsi. Palvelumyyjien palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankkipisteessä pääset työskentelemään haastavissa ja vaihtelevissa työtehtävissä Suomen vastuullisimmaksi valitussa pankissa.

Osuuskauppa Suur-Savon Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankkipisteet sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa sekä Pieksämäellä Prismoissa ja Sokoksella.

 

Parturi-kampaamot

Parturi-kampaajana pääset tarjoamaan asiakkaille monipuolisia kampaamopalveluita. Parturi-kampaajana teet kampaamopalveluiden ohessa myös kassatyötä sekä asiakaspalvelua. Parturi-kampaajana tarvitset motivaatiota, positiivista asennetta sekä aitoa kiinnostusta asiakkaita ja asiakaspalvelua kohtaan. Voit olla jo kokemusta kerryttänyt valmis ammattilainen tai työuransa alkutaipaleella oleva nouseva tähti. Tärkeintä on intohimo työtäsi kohtaan ja halusi ylittää asiakkaasi odotukset. Parturi-kampaajien palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Osuuskauppa Suur-Savon parturi-kampaamoita ovat Hiusässä Savonlinna, Loiste Pieksämäki sekä Hyvä Olo – Savonlinna ja Hyvä Olo – Mikkeli.

Suur-Savon Leipomo

Osuuskauppa Suur-Savo on S-ryhmän ainoa alueosuuskauppa, jolla on oma leipomo. Meillä sinulla on siis mahdollisuus päästä työskentelemään myös leipomotyöntekijänä. Leipomotyöntekijänä työnkuvasi sisältää leipomon monipuolisia avustavia tehtäviä, kuten pakkausta, pellitystä, asiakaspalvelua ja tuotteiden valmistamista. Aikaisempi leipomotausta tai koulutus katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä - saat kattavan perehdytyksen työhön. Tärkeintä on reipas työskentelyote sekä kiinnostus leipomoalaa kohtaan. Tehtävä edellyttää kuitenkin hygieniapassin. Leipomotyöntekijän palkkaus on leipomoalan työehtosopimuksen mukainen.

Suur-Savon Leipomo sijaitsee Pursialassa, Mikkelissä.

 

Alle 18-vuotiaiden kesätyöntekijöiden työtehtävät

Osuuskauppa Suur-Savolla tarjoamme myös 14–17-vuotiaille nuorille kesätöitä. Nuorten kesätyöntekijöiden työtehtävät riippuvat harjoittelupaikasta. Kesätöissä pääset tutustumaan työelämään ja erilaisiin työtehtäviin esimerkiksi kaupassa, liikennemyymälöissä, kahviloissa tai ravintoloissa. Työtehtävät voivat olla erilaisia avustavia tehtäviä, kuten asiakaspalvelutehtäviä, siisteyden ylläpitämistä, kaupoissa kuormanpurku – ja hyllytystyötä, ravintoloissa astiahuoltoa, pöytien siistimistä ja kattamista. Toivomme, että sinulla on intoa ja kiinnostusta asiakaspalvelutehtäviä kohtaan, positiivista asennetta sekä halua oppia uusia asioita työelämästä.

 

Vinkkejä kesätyönhakuun

 

Kesätyökokemuksia Osuuskauppa Suur-Savon toimipaikoista

 

Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö mieleesi kysymyksiä kesätöihin liittyen? Ei hätää, tsekkaa useimmin kysytyt kysymykset alta.

 

Millaisia kesätöitä teillä on tarjolla?

Haemme kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin koko toimialueellemme (Pertunmaalle, Kuorttiin, Mäntyharjulle, Hirvensalmelle, Ristiinaan, Mikkeliin, Anttolaan, Hurissaloon, Puumalaan, Sulkavalle, Juvalle, Joroisiin, Virtasalmelle, Jäppilään, Pieksämäelle, Haukivuorelle, Rantasalmelle, Enonkoskelle, Savonrannalle, Kerimäelle ja Savonlinnaan).

Kesätyöpaikkoja on tarjolla esimerkiksi seuraaviin työtehtäviin: myyjä, liikennemyymälätyöntekijä, kokki, tarjoilija, aputyöntekijä, leipomotyöntekijä tai vastaanottovirkailija. Lue lisää tarkemmista tehtävänkuvauksista ylhäältä!

 

Kuka voi hakea teille kesätöihin?

Yli 18-vuotiaat kesätyönhakijat

Osuuskauppa Suur-Savo palkkaa yli 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä eri toimialoille ja eri puolille Osuuskauppa Suur-Savon toimialuetta. Kesätöitä on tarjolla marketkaupoissa, ABC-liikennemyymälöissä sekä majoitus- ja ravitsemiskaupassa. Lisäksi kesätöitä on tarjolla erityisaloilla, kuten Suur-Savon leipomossa, S-Pankkipisteissä ja autokaupan yksiköissä. Lue tarkemmin eri toimialojen työtehtävistä ylhäältä.

Tarjolla on eripituisia kesätyöjaksoja riippuen toimipaikkojen tarpeesta, useimmiten työsuhteet ovat useamman kuukauden mittaisia. Suurin osa kesätyöjaksoista ajoittuu kesä-elokuulle. Osa työsuhteista alkaa kuitenkin jo aiemmin, sillä kesätyöntekijöitä voidaan tarvita pääsiäissesongista alkaen aina syyskuun loppuun saakka.

Alle 18- vuotiaat kesätyönhakijat

Kesätöitä on tarjolla myös alle 18-vuotiaille nuorille. Nuorten kesätyöjaksot ajoittuvat pääsääntöisesti kesäkuun alusta elokuun alkuun. Kesätöiden työsuhteiden kesto vaihtelee parista viikosta useamman viikon määräaikaisiin työsuhteisiin.

Alle 18-vuotiaiden nuorten työtehtävät riippuvat kesätyöpaikasta. Kesätyöt ovat monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä esimerkiksi kaupassa, liikennemyymälöissä, kahviloissa tai ravintoloissa. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi erilaisia asiakaspalvelutehtäviä, siisteyden ylläpitämistä, kaupoissa kuormanpurku – ja hyllytystyötä, ravintoloissa pöytien siistimistä ja kattamista.

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu (14-17-vuotiaat)

Voit hakea Osuuskauppa Suur-Savolle myös tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun. Se on 14–17-vuotiaille peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, TUVA- ja TELMA-koulutuksiin osallistuville ja lukiolaisille tarkoitettu kesäharjoittelu. Kesäharjoittelujakso kestää 2 viikkoa (10 työpäivää). Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelijan työpäivän pituus voi olla enintään 6 tuntia, ja sen tulee sijoittua klo 8–18 väliselle ajalle.

Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelijana pääset tutustumaan toimipaikkojen arkeen. Pääset esimerkiksi purkamaan kuormaa, hyllyttämään tuotteita, ravintoloissa siistimään ja kattamaan pöytiä sekä tekemään muita avustavia tehtäviä. Meillä Osuuskauppa Suur-Savolla on useita eri toimialoja, joihin voit hakea Tutustu ja tienaa- kesäharjoitteluun.

Tutustu ja tienaa- kesäharjoitteluun haetaan samassa alle 18-vuotaiaiden kesätyöhaussa.

 

Miten kesätyön hakeminen tapahtuu?

18-vuotta täyttäneiden kesätyöhakemuksen voit lähettää sähköisen hakemuksen kautta. Hakulinkki aukeaa myöhemmin. Hakuaika on 18.12.2023 – 29.2.2024.

Haemme kaikkiin toimipaikkoihin kesätyöntekijöitä saman sähköisen haun kautta. Huomioimme vain sähköisen kanavan kautta tulleet hakemukset.

Hakulomakkeella voit valita lomakkeelta yhden tai useamman toimipaikan, mutta huomioithan, että valitset lomakkeelta vain ne toimipaikat, joissa sinun on mahdollista työskennellä. Kirjaa lomakkeelle myös se ajankohta, jolloin olet käytettävissä kesätyöhön.

 

Alle 18-vuotiaiden kesätöitä haetaan myös sähköisen rekrytointikanavan kautta. Hakulinkki aukeaa myöhemmin. Hakuaika on 4.3.2024 –1.4.2024.
Kannattaa kuitenkin laittaa hakemuksesi tulemaan heti, sillä aloitamme haastattelut ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Miten haku etenee?

Teemme kesätyörekrytointia koko kevään ajan. Kun olet lähettänyt hakemuksesi sähköisen kanavan kautta, saat sähköpostiisi ilmoituksen hakemuksen vastaanottamisesta. Aloitamme haastattelut ja teemme valintoja jo hakuaikana. Seuraa siis aktiivisesti omaa sähköpostiasi. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnoista kevään aikana.

Osa hakijoistamme etenee haussa työhakemuksen perusteella haastatteluvaiheeseen. Haastatteluun valitut kutsumme haastatteluun joko sähköpostilla tai puhelimitse. Kannattaa pitää silmällä myös roskapostia, sillä viestimme saattavat joskus päätyä sinnekin.

Jos sinut on valittu kesätyökaveriksemme, saat siitä erillisen ilmoituksen. Tämän jälkeen sovit esihenkilön kanssa työn aloitukseen liittyvistä asioista ja pian pääsetkin jo aloittamaan suursavolaisten huippuporukassa!

Jos kesätyöpaikka ei tällä kertaa napannut, niin ilmoitamme sinulle päätöksestä sähköpostitse. Älä kuitenkaan lannistu, sillä haemme jatkuvasti uusia tähtiä porukkaamme! Säilytämme hakemuksesi kuitenkin siltä varalta, jos meillä ilmenee vielä lisää tarvetta kesätyöntekijöille.  Seuraa myös avoimia työpaikkojamme täältä!

 

Minkälaista palkkaa kesätöistä saa? 

Myyjien ja liikennemyymälätyöntekijöiden palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen.

Ravintoloiden sekä kahviloiden palkkaus on MaRa:n työehtosopimuksen mukainen.

Leipomotyöntekijän palkkaus on Leipomo alan työehtosopimuksen mukainen.

 

Mitä minun pitäisi osata ja tehdä töissä?

Ei haittaa, jos tunnet pientä jännitystä – me käymme asiat huolellisesti kanssasi läpi, ja jokainen työntekijä perehdytetään tehtäviinsä hyvin. Meillä Osuuskauppa Suur-Savolla kannustetaan ja tuetaan työntekijöitämme. Jos jokin asia mietityttää sinua, voit aina kysyä asiasta esihenkilöltäsi tai työkavereiltasi. Meillä ratkaisee asenne. Kesätöihin tullessa tarvitset vain iloista mieltä, reipasta asennetta ja intoa uuden oppimiseen, kaiken muun saat meiltä.

 

Voinko lähettää hakemukseni ja ansioluettelon sähköpostilla?

Meille hakee useita satoja kesätyönhakijoita ja haluamme kohdella kaikkia hakijoita tasavertaisesti. Siksi huomioimme vain sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta lähetetyt työhakemukset ja ansioluettelot.

 

Henkilöstöedut

Miltä kuulostaisi Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut? Meillä henkilöstömme saa käyttöönsä S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajat henkilöstöedut.

 

Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1600 toimipaikasta Bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Osuuskauppakohtaisesti henkilöstö voi saada myös muita etuja. Osuuskauppa Suur-Savon henkilökunnalla on esimerkiksi lakisääteistä laajempi työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukset.

Kaupassa käynti ja ravintolassa syöminen on ässäläisille aina halvempaa. Henkilökunta saa alennusta Sokoksista, Emotioneista, S-ryhmän kampaamoista, Prismoista, S-marketeista, Sale-myymälöistä, Alepoista, ABC Liikennemyymälöistä, Kodin Terroista, S-Raudoista, Sokos Hotelleista, Suomen Radisson Blu Hotelleista ja S-ryhmän ravintoloista.

Meillä henkilöstöeduista pääsee nauttimaan myös kesätyöntekijät (pois lukien tutustu ja tienaa-kesäharjoittelijat).

Henkilöstöetujen piiriin pääset kesätyöntekijänä, pois lukien tutustu ja tienaa-kesäharjoittelijat.

Lue lisää Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista täältä!

 

Vastuullinen kesäduuni

Osuuskauppa Suur-Savo ja koko S-ryhmä on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia. Osuuskauppa Suur-Savo on sitoutunut noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita aina rekrytointivaiheesta kesätyöntekijän viimeiseen työpäivään saakka.