Kesätyöt


Kesäduunia etsimässä? Tule kesäksi töihin Suur-Savolle, meillä on tarjolla vaikka ja mitä!

Kesätyöt Osuuskauppa Suur-Savossa 2024

Yleinen kesätyöhakumme on nyt päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Ilmoitamme jokaiselle kesätyönhakijoille valinnoista viimeistään 26.4.2024 mennessä. Jatkoon päässeille ilmoitamme aina erillisellä sähköpostilla/ puhelimitse, ja kutsumme haastatteluun. Muistathan siis seurata sähköpostiasi ja puhelintasi aktiivisesti, myös roskapostikansiota.

-----

Alle 18 v. : Osa hakijoistamme etenee haussa työhakemuksen perusteella haastatteluvaiheeseen. Haastatteluun valitut kutsumme haastatteluun joko sähköpostilla tai puhelimitse. Kannattaa pitää silmällä myös roskapostia, sillä viestimme saattavat joskus päätyä sinnekin. Jos sinut on valittu kesätyökaveriksemme, saat siitä erillisen ilmoituksen. Tämän jälkeen sovit esihenkilön kanssa työn aloitukseen liittyvistä asioista ja pian pääsetkin jo aloittamaan suursavolaisten huippuporukassa!

Jos kesätyöpaikka ei tällä kertaa napannut, niin ilmoitamme sinulle päätöksestä sähköpostitse 15.5.2024 mennessä. Älä kuitenkaan lannistu, sillä haemme jatkuvasti uusia tähtiä porukkaamme! Säilytämme hakemuksesi kuitenkin siltä varalta, jos meillä ilmenee vielä lisää tarvetta kesätyöntekijöille.

------

Seuraa myös avoimia työpaikkojamme osoitteessa suursavo.fi/meilla-toissa/avoimet-tyopaikat-haku/