Lähituottajat


SINÄ TIEDÄT, MILTÄ KOTISEUTURAKKAUS MAISTUU

Isona toimijana meillä on tärkeä rooli ja vastuu auttaa asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Asiakkaamme arvostavat kotimaisuutta. Kotimaisten tuotteiden menekki edistää työllisyyttä Suomessa.

Me uskomme, että ruoka-ala voi olla yksi Suomen kasvun vetureista ja haluammekin edistää aktiivisesti kotimaisen ruoan menestystä sekä tarjota asiakkaillemme erilaisia vaihtoehtoja. Valikoimistamme löytyy useita paikallistuottajien tuotteita, mutkatonta ja maistuvaa lähiruokaa.

Etelä-Savo on täynnä vastuullisten lähituottajien tuottamia raaka-aineita ja herkkuja. Me osuuskaupassa teemme yhteistyötä lukuisten lähialueen tuottajien kanssa

Kirjalan Paahtimo


Me Kirjalan Paahtimolla haluamme pienpaahtimokahvit suomalaisiin pöytiin. Kahvit, jotka maistuvat arjen menossa ja juhlan humussa. Kahveja on jauhettuna ja papuina myynnissä useissa Suur-Savon myymälässä ja keitettynä niillä pääsee nautiskelemaan idyllisessä kahvilassamme Mikkelin Nuijamiehessä.

kirjalankahvipaahtimo.fi

SuhosFarmi


SuhosFarmi on Pieksämäen Maavedellä sijaitseva tila, joka tuottaa ruokaperunaa, sipulia ja porkkanaa lähialueen kauppoihin

suhosfarmi.fi

Roinilan Aromiliha


Roinilan Aromiliha on Etelä-Savon Kangasniemellä toimiva liha-alan monitoimiyritys. Tuorelihaa, makkaraa, palvia sekä muita lihaisia herkkuja niin omaan myyntiin kuin rahtityönä.

aromiliha.fi

Paunolan Tila


Kananmunien tuoreus ja hyvä maku ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Jos ne ovat tärkeitä myös sinulle, tilaa niitä ja ylläty iloisesti. Olemme 350-vuotta vanha sukutila, joka tuottaa vapaan kanan munia.

paunolantila.fi

Järvikylä


Vihreämmän lautasen puolesta — Päämäärämme on helpottaa ja lisätä vihreän käyttöä lautasella ja sen ulkopuolella. Inspiroidu tuotteista ja resepteistä. Vihervoimaista. Puhdasta kasvatusta. Täysin kotimaista.

jarvikyla.fi

Karvilan Panimo


Käsityönä, tinkimättä ainoastakaan raaka-aineesta. Vanhan kotitilan syvän lähteen veteen – siihen, jonka maku kutsuu palaamaan takaisin. Aina.

karvilanpanimo.fi

Salmelan Tila


Vihannesviljely Salmelassa on käsityötä. Salmelan vihannestilalla Rantasalmen Putkisalossa on jo kymmeniä vuosia viljelty kaalia ja jäävuorisalaattia.

dosaimaa.fi/do-saimaa/salmelan-tila

Kulmalan Tila


Kulmalan Tila tuottaa kesän makuisia Omamaa-marjoja hyväntuulisella palveluasenteella.

kulmalantila.fi

Järvi-Suomen Kalatuote


Valikoimaamme kuuluu kattava valikoima erilaisia kalasäilykkeitä, tuoretta järvikalaa, mätiä sekä savustettua että kylmäsavustettua kalaa.

kalatuote.fi

Kuvalan Tila


Kuvala on 1880-luvulta lähtien toiminut sukutila Mäntyharjun vehmaissa maisemissa, Voikoskella, maaseudun rauhassa. Kuvalan tila tuottaa suomalaista viljapossun lähilihaa oman tilateurastamon kautta.

kuvalanliha.fi

Kappelin Juustola


Kappelin Juustola on perustettu oman lehmämme, Illusian inspiroimana. Valmistamamme juustot ovat kunnianosoitus maailman parhaalle maidolle, sitä valmistaville hienoille eläimille ja niiden uutterille hoitajille.

kappelinjuustola.fi

Luomu Muhonen


Muhosen ruisleivässä maistuu puhdas suomalainen luonto ja pitkät perinteet. Kasvatamme luomurukiin, jauhamme jauhot ja leivomme leivät itse.

luomuhonen.fi

Julkaisimme vuoden 2024 seinäkalenterissamme 12 paikallisen tuottajan reseptiä.

Tee kotiseutumatka kokeilemalla paikallistuottajien reseptejä, me tuomme lähiruokatuotteet lähellesi.

suursavo.fi/kalenterireseptit-2024 >>