SuSa – digitaalinen vuorovaikutustaulu


.

Asiakas = Omistaja = Päättäjä

SuSa on uusi vuorovaikutuskanava asiakkaiden ja Osuuskauppa Suur-Savon välillä. Se on digitaalinen taulu, jonka avulla pyydämme asiakkaitamme mukaan vaikuttamaan osuuskauppamme toimintaan.

SuSa haluaa pitää yhteyttä – kuulla asiakkaiden valinnat ja mielipiteet

Digitaalinen kosketusnäyttö sai nimekseen SuSa, Suur-Savon mukaan. SuSa kysyy asiakkailta mm. lähikaupan tuotevalikoimista, aukioloajoista, S-mobiilieduista, maistuvista ravintola-annoksista ja vastuullisista valinnoista. Kysymykset voivat kohdistua myös Etelä-Savon elinvoimaa lisääviin teemoihin.

Kysymykset vaihtuvat SuSan näytöillä säännöllisesti. Haluamme saada asiakkailtamme mahdollisimman paljon palautetta ja näkemyksiä, valintoja ja toiveita osuuskauppamme toiminnasta. Kyselyajan päätyttyä valinnat menevät toimialoillemme jatkotyöstöön. Teemme parhaamme, että toimintamme kehittyy aina asiakkaiden valintojen mukaiseen suuntaan.

Vaikuta sinäkin Sinun arkeasi koskeviin päätöksiin.

SuSan löydät Prisma Mikkelistä, Prisma Pieksämäeltä, Prisma Savonlinnasta sekä Kauppakeskus Stellasta Mikkelistä.

Kysyimme:

Viikoilla 19-20 kysyimme teiltä "Minkä tuoteryhmän tuotteesta haluaisit markettiemme S-mobiilietukupongin kesäkuussa? - Jäätelöt - Mehut - Virvoitusjuomat"

Vastaukset jakautui:
- Jäätelöt 66 %
- Virvoitusjuomat 23 %
- Mehut 11 %

Osuuskauppa Suur-Savon Prismoista, S-marketeista, Saleista ja ABC marketeista 3.-30.6.2024 valitsemasi jäätelö -20%. Yksi tuote/kuponki. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.

S-mobiili tuo yhteen sovellukseen oman kauppasi sekä S-Pankin palvelut. S-mobiili kuuluukin jokaisen asiakasomistajan puhelimeen siinä missä S-Etukortti lompakkoon. Lue lisää ja ota S-mobiili käyttöösi www.s-kanava.fi/palvelut/s-mobiili/