Suur-Savo työnantajana


Osuuskauppa Suur-Savo on asiakasomistajien omistama yritys, joka toimii vastuullisesti Etelä-Savon alueen ja ihmisten hyväksi. Toimimme 12 kunnan alueella Järvi-Suomessa. Toimialueemme kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan talousalueet. Olemme alueemme suurin yksityinen työnantaja ja meillä on jo yli 1 300 työntekijää, mutta mukaan mahtuu vielä.

Miksi Osuuskauppa Suur-Savo on Suomen innostavin työpaikka?

Me Osuuskauppa Suur-Savossa olemme työnantaja, joka toimii vastuullisesti Etelä-Savon alueen ja ihmisten hyväksi. Se tarkoittaa myös sitä, että työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa ja voit hyvin. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija.

Tarjoamme henkilökunnallemme luotettavan työpaikan loistavilla henkilöstöeduilla, monipuolisia työtehtäviä eri toimialoilla, toimimme vastuullisesti ja huolehdimme työntekijöistämme aidosti. Meillä voit luoda oman urapolkusi myös työskentelemällä ristiin eri yksiköiden tai toimialojen välillä.

Meillä ratkaisee asenne. Meidän työntekijöillämme on pokkaa ja sydäntä luoda yhdessä helpompia hetkiä ja hyvinvointia. Paremmin ja ylivertaisesti.

Meillä tapahtuu koko ajan, ja työntekijänämme pääset kartuttamaan arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi.  Mahdollistamme myös tutkintoon tähtäävän kouluttautumisen ja ponnahduslaudan jopa elämänmittaiselle uralle.

Meistä on tärkeää kehittää toimintaa yhdessä henkilökunnan kanssa. Meillä sinä saat paikan kehittyä ja vaikuttaa. Olet mukana rakentamassa Etelä-Savon parasta työpaikkaa ja nautit S-ryhmän ylivoimaisista, koko Suomen kattavista henkilöstöeduista.

 

Jokainen työntekijä ansaitsee hyvää johtamista

Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Vahvuutemme on etenkin johtamisessa ja suorituskyvyssä. Meillä on koko S-ryhmää koskevat johtamislupaukset: uskallan, arvostan ja toteutan. Johtamislupauksilla halutaan varmistaa kaikille suursavolaisille hyvä esimiestyö ja johtaminen sekä kehittää osuuskauppamme johtamiskulttuuria.

Työntekijämme tekevät yhdessä töitä asiakkaitamme varten. Hyvästä ja tuloksellisesta tekemisestä palkitaan, ja meillä jokainen työntekijä onkin tulospalkkauksen piirissä.

 

Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut

Meillä on Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1600 toimipaikasta Bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Osuuskauppakohtaisesti henkilöstö voi saada myös muita etuja. Kaupassa käynti ja ravintolassa syöminen on ässäläisille aina halvempaa.

Henkilökunta saa alennusta Sokoksista, Emotioneista, S-ryhmän kampaamoista, Prismoista, S-marketeista, Sale-myymälöistä, Alepoista, ABC Liikennemyymälöistä, Kodin Terroista, S-Raudoista, Sokos Hotelleista, Suomen Radisson Blu Hotelleista ja S-ryhmän ravintoloista.

Ravintolaetu on -25 % kaikista ruoka- ja juomatuotteista, myös asiakasomistajahintaisista tuotteista, kun maksat ravintolalaskun ravintolassa S-Etukortilla.

Myös S-Pankki tarjoaa lukuisia henkilöstöetuja.

Vakituisille suursavolaisille lataamme ePassiin täyden edun, 200 euroa vuodessa. Lisäksi ePassille ladataan työkenkärahaa 50 € lähes joka vuosi.

Muita etuja henkilökunnalle ovat mm. polkupyöräetu, työvireraha, merkkipäivämuistamiset, henkilöstöjuhlat, työryhmien palkitsemiset, joululahjat, tuki kielten opiskeluun sekä tuki savuttomuuteen.

Osuuskauppa Suur-Savon henkilökunnalla on myös lakisääteistä laajempi työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukset.

 

Palkitseminen

Osuuskauppa Suur-Savo palkitsee henkilökuntaa monipuolisesti: rahallisesti, kattavia henkilöstöetuja tarjoten sekä mahdollistaen työssä oppimisen ja kehittymisen.

Tulospalkkion maksamme, kun oman toimipisteen tavoitteet täyttyvät. Myös kertyneistä työvuosista palkitaan erikseen.

 

Uratarinat

Meillä tapahtuu koko ajan, ja työntekijänämme pääset kartuttamaan arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi. Meillä voit luoda oman urapolkusi myös työskentelemällä ristiin eri yksiköiden tai toimialojen välillä. Mahdollistamme tarvittaessa tutkintoon tähtäävän kouluttautumisen ja ponnahduslaudan jopa elämänmittaiselle uralle. Meillä on mahdollisuudet vaikka mihin.