Suur-Savon Kauppakassi-palvelu laajenee

S-market Rantasalmi

 Toimi näin tilataksesi kauppakassi-palvelusta:

1. Avaa ensin laskutustili S-market Rantasalmeen, tässä linkki tulostettavaan versioon. Voit myös noutaa laskutusasiakashakemuksen myymälästä (paperiversio). Jos sinulla on jo laskutustili myymäläämme, voit siirtyä suoraan tilaamiseen.

2. Palauta hakemus yllä mainittuun myymälään. Voit myös halutessasi skannata täytetyn hakemuksen yksikön sähköpostiosoitteeseen, tilaukset.s-market.rantasalmi@sok.fi

3. Kun hakemus on hyväksytty, sinulle ilmoitetaan siitä sähköpostilla tai puhelimitse. Tämän jälkeen olet valmis tekemään kauppakassi – tilauksia (ostokset kerätään myymälässä valmiiksi noudettavaksi tai toimitetaan kotiin).

 

Tilaaminen sähköpostilla:

1. Jotta saisimme mahdollisimman tarkat tilaukset heti ensimmäisellä kerralla, toivoisimme että toimisitte seuraavalla tavalla:

• Mene sivulle foodie.fi
• Kirjaudu sisään S-tunnuksella
• Valitse S-market Rantasalmi myymäläksi, kannattaa valita suosikkimyymäläksi
• Hae tuotteita ja oikean tuotteen löydyttyä lisää ostoskoriin. + ja – painikkeilla voit lisätä tai vähentää tuotetta ostoslistassasi
• Kun olet lisännyt kaikki tuotteet ostoslistaasi, lähetä lista omaan sähköpostiosoitteeseesi. Tarkista ostoslistasi, että tuotteiden perässä on tarvittavat lisätiedot (esim, laktoositon, gluteeniton ja tuotteen merkki). Ostoslista sovellus ei valitettavasti toimi kunnolla ja kopioi kaikkia lisätietoja sähköpostiin. Lähetä korjattu ostoslista (omasta sähköpostistasi) osoitteeseen: tilaukset.s-market.rantasalmi@sok.fi. Lisää viestiin tiedot: etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero ja laskutusasiakasnumero.
• HUOM! Voit tehdä foodie.fi palvelussa ostoslistan myös toisen henkilön puolesta. Voit lähettää sähköpostia siis lähiomaisesi puolesta, jos ei palvelun käyttö jostain syystä onnistu.

2. Voit lähettää myös mahdollisimman tarkan ostoslistan (esim. maito 1 l, rasvaton, valio) omasta sähköpostistasi osoitteeseen, tilaukset.s-market.rantasalmi@sok.fi. Lisää viestiin tiedot: etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero ja laskutusasiakasnumero.

3. Tilaukset kuitataan saapumisjärjestyksessä ja sähköpostikuittauksessa ilmoitetaan kotikuljetuksen arvioitu saapumisaika. Pääsääntöisesti pyrimme toimittamaan ostokset 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta (riippuen tilausmäärästä). Toimitukset vain arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Poikkeuksista tiedotamme erikseen.

4. Tilaukset kerätään myymälässä ja laitetaan asiakkaan laskutustilille. Ostosten keräilystä veloitetaan asiakkaalta 5,90€/tilaus.

5. Kuljettaja (Taksi Pasi Issakainen puh. 050-352 1467) tuo ostokset ovellesi klo 12 -16 välillä. Maksu kuljetuksesta hoidetaan taksille suoraan. Hinnat ovat 5 km 9 €, 10 km 14 €, 15 km 19 €, 20 km 24 €, 25 km 29 €, 30 km 34€ ja 35 km 39 €

Tilaaminen soittamalla:

• Kirjoita itsellesi ylös kauppalistaasi tarvitsemat tuotteet. Käytä mahdollisuuksien mukaan Foodie.fi palvelua, niin tiedät mitä tuotteita tarkkaan ottaen haluat.
• Ole valmiina kertomaan puhelimessa nimi, osoite, puhelinnumero sekä laskutusasiakasnumero.
• Soita S-market Rantasalmen puhelinpalveluun puh. 010 7641 020 Puhelun hinta: 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min. Puhelinpalvelu avoinna arkisin ma-pe klo 11 - 14

Muuta huomioitavaa tilauksesta:

• Alkoholia ja tupakkaa ei voida toimittaa kotiintoimituksena.
• Tuotteiden korvaavuus: mikäli myymälässämme ei tilauksen keräyshetkellä ole tilaamaanne tuotetta, korvaamme tämän vastaavalla tuotteella (tarkemmat ensisijaiset korvaavuussäännöt: foodie.fi). Olemme tarvittaessa yhteydessä asiakkaaseen.

Tilaa ja nouda:

• Palvelu toimii arkipäivisin, tilaus edellisenä päivänä sähköpostilla tai soittamalla klo 11-14
• Ostosten haku klo 12-14 välisenä aikana, ilmoitamme tarkan ajan asiakkaalle tilauksen kuittaamisen yhteydessä.
• Keräämme tilaukset saapumisjärjestyksessä ja keräyksestä veloitamme 5,90€ keräilymaksun.
• Maksu noudettaessa myös kortti/käteismaksuna.
• Noudettaessa ei voi tilata tupakkatuotteita eikä alkoholia.