Kumppanuudet

.

Hae tukea

Vastuullisena eteläsavolaisena toimijana Osuuskauppa Suur-Savo tukee eri muodoissa toimialueensa kulttuuria ja urheilua, yhdistys- sekä seuratoimintaa. Etelä-Savon lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluseuroja tuetaan Kannustajat-ohjelman kautta vuosittain 40 000 eurolla. Kannustajat-seuraksi haku on joka vuosi lokakuussa ja tuettavia seuroja valitaan 15 jokaiselle vuodelle.

Tukipyynnöt on keskitetty yhden kanavan kautta haettaviksi. Tukihakemukset käsitellään seuraavan kerran 30.11.2023 ja kohdistuvat vuoden 2024 kevään harrastustoimintaan.

Hakemukset seura-/yhdistystasolla huomioidaan. Huomaattehan, että osuuskauppa ei sponsoroi yksityishenkilöitä tai yksilöurheilijoita eikä uskonnollista tai poliittista toimintaa.

Mahdolliset kysymykset seura- ja yhdistystoiminnan tukihakemuksiin pyydetään lähettämään yhteyshenkilönä toimivalle myyntipäällikkö Janne Lariselle janne.larinen(at)sok.fi

Toimialueellamme järjestettävien mahdollisten asiakasomistajatapahtumien osalta yhteistyöpyynnöt pyydetään lähettämään asiakkuuspäällikkö Leena Viroselle leena.vironen(at)sok.fi

Valituilta yhteistyökumppaneilta edellytetään yhtenäistä arvomaailmaa osuuskaupan arvojen kanssa. Hakuaikojen päätyttyä hakijoihin ollaan yhteydessä sähköpostitse. Suuresta hakemusmäärästä johtuen joudutaan kuitenkin osa hakemuksista hylkäämään.

Täytä hakemus >>