Kumppanuudet

.

Hae tukea

Vastuullisena eteläsavolaisena toimijana Osuuskauppa Suur-Savo tukee eri muodoissa toimialueensa kulttuuria ja urheilua, yhdistys- sekä seuratoimintaa. Etelä-Savon lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluseuroja tuetaan Kannustajat-ohjelman kautta vuosittain 40 000 eurolla. Kannustajat-seuraksi haku on joka vuosi lokakuussa ja tuettavia seuroja valitaan 15 jokaiselle vuodelle.

Muut kuin Kannustajat-ohjelman tukihakemukset käsitellään 4 kertaa vuodessa. Tukipyynnöt on keskitetty yhden kanavan kautta haettavaksi. Tukea voi hakea:

28.2. mennessä

31.5. mennessä

31.8. mennessä ja

30.11. mennessä.

Hakemukset seura-/yhdistystasolla huomioidaan. Huomaattehan, että osuuskauppa ei sponsoroi yksityishenkilöitä tai yksilöurheilijoita eikä uskonnollista tai poliittista toimintaa.

Mahdolliset kysymykset seura- ja yhdistystoiminnan tukihakemuksiin pyydetään lähettämään yhteyshenkilönä toimivalle myyntipäällikkö Janne Lariselle janne.larinen(at)sok.fi

Toimialueellamme järjestettävien mahdollisten asiakasomistajatapahtumien osalta yhteistyöpyynnöt pyydetään lähettämään asiakkuus- ja viestintäjohtaja Tiina Mehtoselle tiina.mehtonen(at)sok.fi

Valituilta yhteistyökumppaneilta edellytetään yhtenäistä arvomaailmaa osuuskaupan arvojen kanssa. Hakuaikojen päätyttyä hakijoihin ollaan yhteydessä sähköpostitse. Suuresta hakemusmäärästä johtuen joudutaan kuitenkin osa hakemuksista hylkäämään.

Täytä hakemus >>