Kumppanuudet


.

Hae tukea

Vastuullisena eteläsavolaisena toimijana Osuuskauppa Suur-Savo tukee eri muodoissa toimialueensa kulttuuria ja urheilua, yhdistys- sekä seuratoimintaa. Etelä-Savon lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluseuroja tuetaan Kannustajat-ohjelman kautta vuosittain 40 000 eurolla. Kannustajat-haku on joka vuosi lokakuussa ja tuettavia seuroja valitaan 25 jokaiselle vuodelle.

Muut kuin Kannustajat-ohjelman tukihakemukset käsittelemme 4 kertaa vuodessa, tukea voi hakea:

29.2. mennessä

31.5. mennessä

31.8. mennessä ja

30.11. mennessä.

Hakemukset seura-/yhdistystasolla huomioidaan. Huomaattehan, että osuuskauppa ei sponsoroi yksityishenkilöitä tai yksilöurheilijoita eikä uskonnollista tai poliittista toimintaa.

Mahdolliset kysymykset seura- ja yhdistystoiminnan tukihakemuksiin pyydetään lähettämään yhteyshenkilönä toimivalle myyntipäällikkö Janne Lariselle janne.larinen(at)sok.fi

Toimialueellamme järjestettävien mahdollisten asiakasomistajatapahtumien osalta yhteistyöpyynnöt pyydetään lähettämään asiakkuuspäällikkö Leena Viroselle leena.vironen(at)sok.fi

Valituilta yhteistyökumppaneilta edellytetään yhtenäistä arvomaailmaa osuuskaupan arvojen kanssa. Hakuaikojen päätyttyä hakijoihin ollaan yhteydessä sähköpostitse. Suuresta hakemusmäärästä johtuen joudutaan kuitenkin osa hakemuksista hylkäämään.

Täytä hakemus >>