Kesätyöt


Tule kesäksi töihin Suur-Savolle, meillä on tarjolla vaikka ja mitä!

Tehtäväkuvaukset

Toimialojamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikenne- ja polttonestekauppa, autokauppa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppa. Tarjoamme myös S-Pankkipalvelut ja lisäksi osuuskaupalla on oma leipomo Mikkelissä.

Yleisin kesätyöntekijöiden tehtävä on myyjä, ja myyjänä voit työskennellä useissa eri toimipaikoissamme, kuten Sale-myymälöissä, S-marketeissa, Prismoissa ja liikennemyymälöissä. Meillä voit työskennellä myös muissa tehtävissä, kuten kokkina, tarjoilijana, aputyöntekijänä, leipomotyöntekijänä, vastaanottovirkailijana, parturi-kampaajana tai S-Pankin palvelumyyjänä. Jokaisessa tehtävissämme kuitenkin korostuu asiakaspalvelu, joten positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne ovat avainasemassa!


 

Sale

Sale -myymälät ovat marketeistamme kaikista pienempiä. Pienmyymälässä työskennellään tiiviillä porukalla. Vuoroissa työskennellään useimmiten muutamien työntekijöiden voimin. Sale -myymälä on paikka ruokakaupan moniosaajalle, joka on valmis ottamaan vastuuta monipuolisista työtehtävistä. Salessa myyjän työtehtäviin kuuluu kaikki mahdolliset pienmyymälän askareet, mm. asiakaspalvelua, kassatyötä, kuorman purkua, hyllyttämistä, paistopisteellä työskentelyä sekä hävikin ja saatavuuden hallintaa. Pienmyymälän tehtävänkuvaan sisältyy myös veikkauspalveluiden myynti sekä muut mahdolliset yhteistyökumppanien palvelut. Sale-myymälöissä työ on nopeatempoista ja työvuorot eivät taatusti ole samanlaisia.

Osuuskauppa Suur-Savolla on yhteensä 19 Salea toimialueellaan.

S-market

S-marketit ovat keskisuuria marketteja ja niissä työskennellään hieman isommalla työporukalla. S-marketissa tehtävänkuvasi on hyvin laaja ja pääset työskentelemään monipuolisesti niin kassalla, kuin myymälänkin puolella, esimerkiksi maitokaapissa tai hedelmä- ja vihannesosastolla. Kassatyössä asiakaspalvelun lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös veikkauspalveluiden myynti sekä muut mahdolliset yhteistyökumppanien palvelut. Työhön voi sisältyä myös tuotteiden tilaamista, hävikkien hallintaa sekä paistopisteen pyörittämistä. Joissakin S-marketeissa voit myös päästä keräilemään verkkokauppatilauksia, joka tuo myös mukavaa vaihtelua työpäivään.

Osuuskauppa Suur-Savolla on yhteensä 16 S-marketia toimialueellaan.

Prisma

Prismat ovat suuria hypermarketteja, jossa työskennellään isomman tiimin voimin. Prismasta löytyy hyvinkin laajasti erilaisia tehtäviä. Prismoissa voit työskennellä kassaosastolla, päivittäistavaraosastolla (Pt), käyttötavaraosastolla (Kt) sekä infopisteellä. Kassaosastolla myyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu ja turvallisen rahaliikenteen seuraaminen. Päivittäistavaraosastolla työ on nopeatempoista ja se painottuu kuormanpurkuun, hyllytykseen ja erilaisiin asiakaskohtaamisiin. Työssäsi voit myös päästä keräilemään verkkokauppatilauksia. Käyttötavaraosastolla tehdään pitkälti samoja asioita, mutta siellä myyjä tarvitsee myös tuotetuntemusta tai kiinnostusta eri osastojen, kuten pukeutumisen, rakentamisen ja remontoinnin, kodintekniikan tai urheilutuotteiden valikoimista. Infopisteellä työtehtävät ovat hyvin vaihtelevia ja ne koostuvat pääosin asiakkaiden neuvonnasta. Infopisteellä autat mm. Veikkaus-, toto-, lahjakortti-, tuotepalautus-, lipunmyynti- ja postiasioissa. Prismasta löytyy siis mahdollisuuksia, vaikka ja mihin!

Osuuskauppa Suur-Savolla on yhteensä 3 Prismaa, Mikkelissä, Pieksämäellä sekä Savonlinnassa.

ABC-liikennemyymälät

ABC:llä pääset työskentelemään niin kaupan, keittiön, kuin salinkin puolella, joten työpäiväsi ovat taatusti erilaisia. Liikennemyymälöissä työtehtävät ovat hyvin vaihtelevia ja vauhdikkaita. Liikennemyymälätyöntekijänä pääset tekemään kassatyötä, siistimään salia, purkamaan ja hyllyttämään tuotteita, tarjoilemaan maukkaita annoksia asiakkaille, täyttämään noutopöytää ja vitriiniä, sekä tärkeimpänä, palvelemaan asiakkaita. Liikennemyymälätyöntekijän työnkuvaan kuuluu myös Veikkaus-, totopalveluiden myynti sekä muut mahdolliset yhteistyökumppaneiden palvelut. Lisämaustetta työhön tuo myös tehtävät mittarikentällä sekä Carwashissa. Kokemuksesi ja mielenkiintosi perusteella työhösi voi kuulua myös tehtävät keittiön puolella. ABC on siis erinomainen työpaikka niin työuraansa aloittaville, mutta myös alan konkareille.

Osuuskauppa Suur-Savolla on yhteensä 5 liikennemyymälää toimialueellaan, Mikkelissä (2), Kuortissa, Pieksämäellä ja Juvalla.

Ravintolat ja kahvilat

Voit työskennellä toimialueemme ravintoloissa ja kahviloissa erilaisissa työtehtävissä, kuten kokkina, tarjoilijana, ravintolatyöntekijänä tai kahvilatyöntekijänä.

 

Kokkina pääset työskentelemään toimialueemme erilaisissa ympäristöissä ja makumaailmoissa. Osuuskauppa Suur-Savon tarjonnasta löytyy niin kotimaisia herkkuja, kuin kansainvälisiäkin makuelämyksiä. Lisäksi meiltä löytyy grilliruokaa, pubiruokaa ja pikaruokaa. Jokaiselle löytyy siis taatusti jotakin. Kokin tehtävät vaihtelevat toimipaikoittain, mutta osaamista tarvitaan monipuolisesti niin aamiaisen, lounaan, kuin á la cartenkin parissa. Työssäsi pääset luomaan asiakkaillemme ainutlaatuisia makuelämyksiä. Kokin tehtävään vaaditaan alan koulutus.

 

Tarjoilijana & ravintola- ja kahvilatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu esimerkiksi kassatyöskentely, asiakaspalvelu, kahvilan tai ravintolan siisteyden ylläpito sekä erilaisten tuotteiden, kuten burgereiden tai kahvien valmistus. Pubeissa ja yökerhoissa työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, anniskelua, siistimistä ja lipunmyyntiä.

Tässä työssä olet mukana luomassa ainutlaatuisia kohtaamisia ja erinomaista palvelua asiakkaillemme. Työssä tarvitset positiivista asiakaspalveluasennetta, vahvoja tiimityötaitoja sekä kykyä hymyillä myös kiireisimpinä hetkinä. Tarjoilijan ja ravintolatyöntekijän tehtävissä edellytetään hygieniapassia sekä mahdollisesti anniskelupassia.

 

Osuuskauppa Suur-Savolla on monenlaisia ravintoloita ja kahviloita toimialueellaan.

Käy tutustumassa toimialueemme kahviloihin ja ravintoloihin tarkemmin osoitteessa www.raflaamo.fi

Hotellit

Toimialueemme hotelleissa voit työskennellä vastaanottovirkailijana sekä aamiaishoitajana. Vastaanottovirkailijana huolehdit hotellin vastaanotosta ja vastaat erinomaisesta asiakaspalvelusta. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi asiakkaiden tulo- ja lähtöselvitysten hoitaminen, huonevarauksien vastaanottaminen, laskuttaminen sekä yleinen asiakkaiden neuvominen. Vastaanottovirkailijan tehtävässä olet avainasemassa luomassa asiakkaillemme ikimuistoisia elämyksiä. Aamiainen on asiakkaillemme yksi hotellivierailun odotetuimmista hetkistä, joten positiivisen asiakaskokemuksen luominen on tärkeää. Aamiaishoitajana vastaat siis hotelliaamiaisen valmistamisesta, sen esillepanosta sekä aamiaispöydän täyttämisestä ja yleisestä siisteydestä. Hotellin vilkkaassa työympäristössä tärkeintä on aurinkoinen asenne ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot.

Osuuskauppa Suur-Savolla on toimialueellaan 3 hotellia, Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli, Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna sekä Savonlinnassa sijaitseva kesähotelli Hotel Tott.

 

Suur-Savon Leipomo

Osuuskauppa Suur-Savo on S-ryhmän ainoa alueosuuskauppa, jolla on oma leipomo. Meillä sinulla on siis mahdollisuus päästä työskentelemään myös leipomotyöntekijänä. Leipomotyöntekijänä työnkuvasi sisältää leipomon monipuolisia avustavia tehtäviä, kuten pakkausta, pellitystä, asiakaspalvelua ja tuotteiden valmistamista. Aikaisempi leipomotausta tai koulutus katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä - saat kattavan perehdytyksen työhön. Tärkeintä on reipas työskentelyote sekä kiinnostus leipomoalaa kohtaan. Tehtävä edellyttää kuitenkin hygieniapassin. Leipomotyöntekijän palkkaus on leipomoalan työehtosopimuksen mukainen.

Suur-Savon Leipomo sijaitsee Pursialassa, Mikkelissä.