Vaakuna Bar & Nightin toiminta lopetetaan


19.1.2023

Osuuskauppa Suur-Savon Vaakuna Bar & Nightin toiminta Mikkelissä lopetetaan. Yökerhon toiminta Vaakuna Bar & Nightissa on ollut tappiollista ja Mikkelin markkina-alueella yöravintolatarjonta on markkinaan nähden liian suurta, eikä näköpiirissä ole muutosta. Tämän johdosta Vaakuna Bar & Night tullaan lopettamaan. Vaakuna Bar & Nightin viimeinen toimintapäivä on 28.1.2023.

– Osuuskauppa Suur-Savon Vaakuna Bar & Nightin toiminta on ollut haasteellista. Yökerhotoiminta on ollut Suomessa jo vuosia laskevassa markkinassa. Mikkelin talousalueella on tällä hetkellä neljä ravintolaa, joiden aukioloajat mahdollistavat toiminnan klo 05.00 asti. Valitettavasti markkinan koko on liian pieni näin monelle ravintolalle. Covid -19 virus ja sen aiheuttamat ravintolasulut, Ukrainan kriisi, inflaatio sekä kotitalouksien käytettävissä olevan rahan merkittävä heikkeneminen, ovat aiheuttaneen ja tulevat aiheuttamaan vaikeuksia jatkossakin, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä ABC-toimialan toimialajohtaja Kai Nurmi.

-Vaikka yökerhon toiminta päättyy, tulemme tarjoamaan Vaakuna Bar & Nightin työntekijöille uutta työtä Osuuskauppa Suur-Savossa. Yökerhon vapautuvat tilat remontoimme Original Sokos Hotel Vaakunalle muuhun käyttöön, jatkaa Nurmi.

 

Lisätietoja:

Kai Nurmi, toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 0400 942 141