Uusi Mikkeli Games -tapahtuma tuo Suomen parhaat keihäänheittäjät Mikkeliin heinäkuussa – Osuuskauppa Suur-Savo tukee tapahtumaa


12.6.2023

Uusi yleisurheilun huipputapahtuma järjestetään Mikkelin Urheilupuistossa 21.7.2023. Lajeina tapahtumassa ovat keihäs, pituushyppy sekä 200 m ja 1500 m juoksu. Merkittävät rahapalkinnot takaavat, että Mikkelissä nähdään kisaamassa suuri joukko Suomen kärkinimiä. Itse kisatapahtuman lisäksi päivän aikana on tarjolla tekemistä ja katsottavaa myös perheen pienimmille. Lapsille järjestetään mm. pituushyppyä sekä turbokeihäänheittoa ja ilon kruunaa pomppulinna. Mukana kisatunnelmassa ovat Osuuskauppa Suur-Savon maskotit Apsi Apina ja Onni Orava.

Tapahtuman suojelijoina toimivat keihäslegendat Tero Pitkämäki ja Antti Ruuskanen, joista Tero Pitkämäki heittää myös kisojen aloitusheiton. Kisajärjestäjänä toimii Mikkelin Kilpa-Veikot. Tapahtuman yhteistyökumppanit ja mahdollistajat ovat Osuuskauppa Suur-Savo, LähiTapiola Savo-Karjala, Hoviruoka Oy, Mikkelin Kaupunki ja Pitkämäki & Ruuskanen Forest Oy.

Mikkeli Games -tapahtumaidean isä on Mikkelin Kilpa-Veikkojen varapuheenjohtaja Jari Liukkonen, joka toimii myös Mikkeli Games -tapahtuman pääorganisaattorina sekä järjestelytoimikunnan puheenjohtajana. Valtakunnallista ja jopa kansainvälistä näkyvyyttä saavuttava kovatasoinen yleisurheilutapahtuma toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa Mikkelissä. Tavoitteena on nostaa Mikkeli yleisurheilun huippukaupungiksi isojen kaupunkien joukkoon ja tapahtumasta on tarkoitus luoda vuosittainen Mikkelissä toteutettava huippu-urheilutapahtuma, jota on mahdollista tulla katsomaan matalalla kynnyksellä koko perheen voimin.

Tapahtuman tuotot ohjataan Mikkelin Kilpa-Veikkojen lasten ja nuorten ohjatun liikuntaharrastuksen kehittämiseen. Hyväntekeväisyyskohteeksi on tänä vuonna valittu Parikanniemen lastenkoti.

 

Lisätietoja:

Ari Miettinen, toimitusjohtaja, kauppaneuvos, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 531 9550