Uudistunut Sale Anttola valloittaa valikoimallaan – avajaisia vietettiin 1.6.


2.6.2023

Sale Anttolan neljä kuukautta kestänyt remontti on nyt valmis. Remontti aloitettiin helmikuussa ja tehtiin kokonaan kaupan ollessa avoinna. Remontissa uusittiin kaupan ilmanvaihtokoneisto, kylmäkalusteet, kassapisteet, kameravalvonnan järjestelmät ja osa myymäläkalustoa. Ympäristöarvot huomioiden siirryttiin myymälässä maalämpöön ja rakennettiin vähemmän energiaa kuluttava kylmiö. Myös julkisivua siistittiin, turvallisuustekijöitä parannettiin, parkkipaikka uusittiin ja alueelle rakennettiin toimivampi ostoskärryjen katos. Remontti sujui kokonaisuudessaan hyvin ja eteni aikataulussa.

– Vaihdoimme remontissa myymälän puolelta käytännössä kaikki muut, paitsi lattian ja katon. Koko myymälän miljöö on nyt uudistunut ja lopputuloksena on siisti ja avarantuntuinen myymälä. Olemme tyytyväisiä siihen, että Sale Anttola on nyt entistä energiaystävällisempi, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon Sale-ryhmäpäällikkö Mika Korhonen.

– Olen todella tyytyväinen myymäläämme uudistuksen jälkeen. Meillä on nyt leveämmät hyllyvälit, tyylikäs miljöö, pikakassa ja mikä parasta, entistä laajempi valikoima. Se näkyy varsinkin kylmästä myytävissä tuotteista, hehkuttaa Sale Anttolan myymäläpäällikkö Matti Räsänen. – Avajaispäivänä saimme paljon kiitosta asiakkailtamme. Moni ei uskonut tätä samaksi kaupaksi, jatkaa Räsänen.

Kuva: Sanna Neuvonen

 

Lisätietoja:

Mika Korhonen, Sale-ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 587 6690

 

Pääurakoitsija ja rakennustyöt: Kaarirakennus Oy (ja aliurakoitsijat maakunnasta)

LVIA-työt: STT Mikkeli

Sähkötyöt: STT Sähkö Mikkeli

Kylmälaite- ja kalustetyöt: Viessmann Kylmäjärjestelmät

Kylmähuone: Clean cool

Myymälän kalustemuutokset: Muutosryhmä

Kassalinjasto: Checkmark

Kameravalvonta: EST-vartiointi