Uudistetun Joroisten S-marketin avajaiset


15.6.2012

Joroisten uudistettu S-market avataan perjantaina 15. kesäkuuta 2012 klo 9.00.

Joroisten S-market on rakennettu vuonna 1999. Uudistuksen remontointityöt alkoivat huhtikuussa 2012 ja kaupankäynti on jatkunut keskeytyksettä koko saneerauksen ajan.

Uudistuksessa S-marketin kokonaispinta-ala (1600 m²) on säilynyt ennallaan. Myymälän myyntipinta-ala on noin 1200 m². S-marketin myymäläkalusteet ja toimistotilat on uusittu, lattiat hiottu ja pintoja maalattu. Myymälän yhteyteen on rakennettu inva-wc ja S-Pankin palvelupiste on uudistettu. Kaikki kylmäkalusteet on uusittu energiaa säästäviksi ovellisiksi malleiksi.

S-market Joroinen on ensimmäinen Osuuskauppa Suur-Savon marketeista, jossa toteutetaan S-ryhmän S-market-ketjun uutta liikeideapäivitystä. Tämä näkyy mm. myymälän ulkoisessa ilmeessä uusina julkisivun teippauksina.

Asiakaslupaus: Enemmän kuin edullinen

S-marketin valikoimissa on panostettu tuoretuotteisiin ja erityisesti hedelmä- ja vihannestuoteryhmään. Käyttötavaravalikoimaa on uudistuksen myötä lisätty asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kokonaan uusia tuoteryhmiä ovat peitot ja tyynyt, kodinkoneet sekä rakentamisen ja remontoinnin tuotteet. Myös lankavalikoima on erityisen runsas.

Investoinnin kokonaiskustannus on n. 0,5 miljoonaa euroa.

S-marketin kokonaismyynti v. 2011 oli 7,4 milj. euroa. Joroisten S-market työllistää vakituisesti 16 henkilöä. Marketpäällikkönä toimii Tiina Halonen.

Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajapeitto oli Joroisissa toukokuussa 2012 48,7 %. S-ryhmän kokonaistalouspeitto oli Joroisissa 87,5 %, mikä on toimialueemme parhaimpia jäsenpeittolukuja.

Rakentajat:
Pääurakoitsija RV-saneeraus Ay
Vastaava mestari Toni Laitinen
Kylmälaiteurakoitsija Huurre Finland Oy
Sähköurakoitsija Sähköurakointi Matti Mäkinen

Lisätiedot:
 toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen, gsm. 0500 553 765
 marketkaupan johtaja Iiro Siponen, gsm. 050 596 4053