Uuden ajan palvelupiste Kauppakeskus Stellaan


13.5.2015

Osuuskauppa Suur-Savo, S-Pankki ja LähiTapiola avasivat yhteisen palvelupisteen Kaup-pakeskus Stellaan. Yhteispalvelupiste on S-ryhmän ja LähiTapiolan pilotti: nyt asiakas saa asiakasomistaja-, S-Pankki- ja vakuutuspalvelut samasta paikasta.

Avauksen keskiviikkona 13. toukokuuta suorittivat toimitusjohtaja Heikki Hämäläisen lisäksi LähiTapiola Savo-Karjalan toimitusjohtaja Marko Autti sekä S-Pankin henkilöasiakasliiketoiminnan johtaja Marja Pajulahti.

Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajapalvelussa ja S-Pankin asiakaspalvelupisteessä voi hoitaa mm. asiakasomistajaksi liittymisen ja muut asiakasomistajuuteen liittyvät asiat, S-Tilin nostot ja panot, S-Etukortit, pankkitunnukset ja säästötilit sekä S-ryhmän lahjakortit.

S-Pankkiirit tarjoavat henkilökohtaista asiantuntijapalvelua ajanvarauksella. S-Pankkiirit neuvovat arjen raha-asioiden lisäksi sijoitus- ja laina-asioissa. Stellassa S-Pankkiiriasioissa palvelevat Ari Närhi ja Mirja Kakriainen sekä maatilarahoituspäällikkö Raimo Toikka.

LähiTapiola Savo-Karjala tarjoaa paikallista ja henkilökohtaista asiantuntijapalvelua vakuutuksiin, säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa. Kauppakeskus Stellassa palveluneuvojana toimii Helena Kakriainen.

Osuuskauppa Suur-Savo on remontoinut yhteispalvelupisteen tilat Kauppakeskus Stellan toiseen kerrokseen. Investoinnin kokonaiskustannus oli noin 250 000 euroa. Palvelupisteessä työskentelee yhteensä yhdeksän henkilöä.

 

Urakoitsijat:                     
Rakennusurakka           
RV Saneeraus Avoin Yhtiö

LVIA- ja sähköurakka    
Suomen Talotekniikka

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen,
Osuuskauppa Suur-Savo
gsm 0500 553 765