Upea Antti Tapanin talven vaatemallisto esillä Osuuskauppa Suur-Savon Prismoissa


20.9.2022

Antti Tapanin näyttävä vaatemallisto löytyy kaikista Osuuskauppa Suur-Savon Prismoista; Savonlinnasta, Pieksämäeltä ja Mikkelistä. Valikoimassa yhdistyvät katumuodin vaikutteet sekä urheilu- ja ulkoiluvaatteiden käytännöllisyys, soveltuen niin kaduille kuin laduille. Suomalaisesta havumetsästä inspiroituneet värit ja elementit, käytännölliset yksityiskohdat sekä näyttävä moderni maastokuosi muodostavat jokaisen tyyliin sopivan, rohkean ja huomiota herättävän malliston.

Mallistossa käytetty puuvilla on kaikki S-ryhmän puuvillalinjauksen mukaisesti vastuulliseksi varmennettua. Käytännössä suurin osa puuvillatuotteista on hankittu Better Cotton -periaatteiden mukaisesti ja osa on sertifioitua luomupuuvillaa. Better Cotton -aloitteen tavoitteena on edistää kestävämpiä viljelytapoja, kuten järkevää veden ja kemikaalien käyttöä, sekä parantaa viljelijöiden oikeuksia, toimeentuloa ja hyvinvointia. Better Cotton -puuvilla ei ole jäljitettävissä yksittäisiin tuotteisiin, vaan puuvilla hankitaan Mass Balance -järjestelmän kautta. Mallistossa on käytetty myös kierrätysmateriaaleja kuten esimerkiksi kierrätyspolyesteria.

Antti Tapanin varma tyyli muhkeista toppatakeista teknisiin kerrastoihin korostaa mutkatonta mukavuutta ja 100 % asennetta. Tarjolla on myös sadetakkeja ja tuulipukuja syksyn arvaamattomiin säihin ja pehmeitä huppareita ja verkkahousuja kotoiluun. Uusi mallisto ottaa entistä paremmin huomioon eri vartalotyypit — Kaikille jotain, ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta.

Lisätietoja:

Mervi Hämäläinen, Prisma Savonlinna, p.050 352 8787

Sanna Puikkonen, Prisma Pieksämäki, p.0500 845 175

Jari Liimatainen, Prisma Mikkeli, p. 050 370 1130