Tulossa kesäkuussa: S-Etunäytös Helppo ero Mikkelin Teatterin Naisvuori-näyttämöllä


28.2.2024

Osuuskauppa Suur-Savo järjestää 18. kesäkuuta 2024 yhteistyössä Mikkelin Teatterin kanssa ennakkonäytöksen Naisvuoren kesäteatterin näytelmästä Helppo ero.

S-Etuhintaiset liput on ostettavissa Mikkelin Teatterin lipunmyynnistä sekä Lippu.fi:n verkkokaupasta ja myyntipisteistä, esimerkiksi Prisma Mikkelistä. Lipun hinta S-Etukortilla tiistaina 18.6. klo 18 esitettävään ennakkonäytökseen on 22,60 euroa (Lippu.fi:stä lisäksi tilausmaksu 1,50 €).

Helppo ero on nauruhermoja kutkuttava komedia, jonka rooleissa nähdään koomisen kova kvartetti: Mika Nuojua, Jukka Rasila, Pauliina Hukkanen ja Joonas Kääriäinen. Näytelmän ohjaa Pekka Laasonen.

Helppo ero on näytelmä Mika Laaksosta, ammattitaitoisesta eroterapeutista, jolla on kuitenkin yksi perustavanlaatuinen ongelma: vaikka hän auttaa työkseen ihmisiä pääsemään eroon jos jonkinmoisista asioista, ei hän itse tunnu pääsevän eroon yhtään mistään.

Lisätietoja Mikkelin teatterin virallisilta verkkosivuilta https://mikkelinteatteri.fi/ sekä teatterin some-kanavista.

Asiakasomistajille etuhinta useiden kesätapahtumien lipuista

− S-Etukortti kannattaa pitää matkassa mukana. Sillä saa hyviä etuja monista suosikkikohteista ja ‑tapahtumista myös kesällä. Tänä kesänä Mikkelin Naisvuoren kesäteatterin lisäksi S‑Etunäytöksiä on Koirakiven, Mäntyharjun ja Ristiinan kesäteattereissa. S-Etuhintaisia lippuja on tarjolla myös moniin kesän musiikkitapahtumiin ympäri Osuuskauppa Suur-Savon toimialuetta, kertoo asiakkuuspäällikkö Leena Vironen. − Kaikki kesäajan S-Etuhintaiset tapahtumat löytyvät osoitteesta suursavo.fi/kesaedut.

Osuuskauppa Suur-Savo tekee laajasti yhteistyötä toimialueen eri toimijoiden kanssa. Kulttuuri- ja tapahtumayhteistyön lisäksi osuuskauppa tukee erityisesti lasten ja nuorten liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia mm. seurayhteistyön kautta. Osuuskauppa tukee vuositasolla eri kohteita noin 300 000 eurolla. 

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Suur-Savo, asiakkuuspäällikkö Leena Vironen, p. 050 330 6613, leena.vironen@sok.fi