Tilaa, nouda ja nauti Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloiden ja ABC-asemien annoksia turvallisesti!


11.3.2021

Vaikka ravintolamme suljettiin väliaikaisesti, ruoan tilaaminen onnistuu mukaan otettuna, joko soittamalla tai saapumalla ravintolaan tai ABC-asemalle paikanpäälle, ja tekemällä tilauksen mukaan otettavaksi.

Maistuvaa ruokaa saat ABC-asemiltamme myös ravintolarajoitusten aikana. Suur-Savon ABC-asemilla on tarjolla lounasaikaan noutopöytä, josta voi koota haluamansa annoksen mukaan.
À la carte -annoksia voi myös tilata puhelimitse tai ABC-mobiililla, ja noutaa joko kassalta tai noutoparkkiruudusta.

Tutustu ABC-asemien take away -vaihtoehtoihin TÄÄLLÄ.

Annokset mukaan helposti ja turvallisesti ravintoloistamme Mikkelissä

Black Kitchen Amarillosta saat mukaan herkulliset Amarillon burgerit sekä Rosson pizzat. Nyt voit herkutella Amarillon ja Rosson ruuilla myös kotona tai töissä. Lue lisää ja tee tilaus TÄÄLLÄ.

Cafe Stellasta voit hakea mukaasi laajan valikoiman herkullisia sekä maistuvia kahvilatuotteita, välipaloja sekä lounasta. Tutustu Cafe Stellan tarjoamaan take away -menuun TÄÄLLÄ.

Prisma Mikkelin Ravintolamaailmasta saat mukaan otettavaksi isoja Pizzabuffan pizzoja sekä Hesburgerin maistuvat ja laadukkaat ruokatuotteet. Hae valmiit ateriat helposti mukaasi, vaikka kauppareissulla. Tilaa, nouda ja nauti! Lue lisää TÄÄLTÄ.

Syö kotona kuin ravintolassa! Tarjolla Frans & Michellen ruoka-annoksia sekä aamiaista mukaan otettavaksi. Frans & Michellen take away-menuun sekä aamiaiseen voit tutustua TÄÄLLÄ.

Annokset mukaan helposti ja turvallisesti ravintoloistamme Savonlinnassa

Tilaa Perlina di Castellosta itsellesi lounas tai vaikka ihania italialaisia herkkuja mukaasi ja nautittavaksi. Tutustu Perlina di Castellon take away-tarjontaan TÄÄLLÄ.

Annokset mukaan Presso ja Rosso Express Savonlinnasta! Presso ja Rosso Express palvelevat sinua makoisin take away- tuottein. Voit poiketa tekemään tilauksesi ja hoitaa kauppaostokset Prismassa sillä välin, kun pizzat paistuvat. Lue lisää TÄÄLTÄ.

Annokset mukaan helposti ja turvallisesti Pieksämäellä

Ukko Bistro & Delin Ukon lounaat, valikoidut ruoka-annokset ja pizzat take awayna saat mukaasi helposti ja turvallisesti, vaikka kauppareissun yhteydessä. Ukko Bistro & Delin take away-menussa tarjolla lounasta, valikoituja ruoka-annoksia sekä maistuvia pizzoja. Lue lisää TÄÄLTÄ