Taidemaalari Antti Hakkarainen Osuuskauppa Suur-Savon kummitaiteilijaksi


16.5.2017

Osuuskauppa Suur-Savon vuoden 2017 kummitaiteilija on taidemaalari Antti Hakkarainen. Kummitaiteilijan valinta on osa Osuuskauppa Suur-Savon ja Taidekeskus Salmelan pitkäaikaista yhteistyötä, jolla tuetaan nuorten taiteilijoiden toimintaa.

Nurmeslainen taidemaalari Antti Hakkarainen (s. 1985) yhdistelee taiteessaan perinteisiä klassisia maalaustekniikoita nykypäivän ilmaisukeinoihin. Lahden Ammattikorkeakoulusta valmistunut ja Kotkan Repin-Instituutissa opiskellut Hakkarainen hakee maalaustensa aiheet luonnosta. Hänen työskentelynsä taustalla on luontokokemus, jolle hän antaa subjektiivisen muodon ja merkityksen maalaamisen kautta.
 
Hakkarainen sijoittui kolmanneksi Taidekeskus Salmelan Nuorten taiteilijoiden kuvataidekilpailussa vuonna 2016. Hän työskenteli Salmelan talviresidenssissä Mäntyharjulla kevään 2017 ajan. Hänen töitään on nähtävillä Salmelan kesän 2017 näyttelyssä.
 
Yhteistyöllä etuja asiakasomistajille
 
Osuuskauppa Suur-Savo tukee toimialueensa kulttuuria, urheilua ja erilaisia tapahtumia vuosittain yli 300 000 eurolla. Yhteistyösopimukset eri tahojen kanssa sisältävät monipuolisia tapahtumaetuja asiakasomistajille. Myös tänä kesänä yhteistyötä tehdään useiden eri toimijoiden kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Asuntomessut, Visulahti, Joroisten musiikkipäivät, Jurassic rock, Juva rokkaa, Savonlinnan Opera Games, Ballet Olavinlinna sekä Naisvuoren, Koirakiven ja Ristiinan kesäteatterit.
 

 

Lisätietoja:   

Osuuskauppa Suur-Savo
toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen
p. 0500 553 765

Taidekeskus Salmela
toiminnanjohtaja, konsuli Tuomas Hoikkala
p. 050 3388 114