Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksellä tuetaan kotimaista syöpätutkimusta


27.9.2023

Viime vuonna Roosa nauha -keräys tuotti ennätykselliset 5 miljoonaa euroa. Roosa nauha -päivää vietetään tänä vuonna 6.10., ja Roosa nauha Tanssii tähtien kanssa -lähetys nähdään tv:ssä 29.10.

S-ryhmä osallistuu keräykseen myymällä Roosa nauhoja kaikissa marketkaupan ketjujen myymälöissä sekä Sokoksissa, Emotioneissa ja ABC:illä. Nauhojen tuotto tilitetään kokonaisuudessaan keräystä järjestävälle Syöpäsäätiölle. Roosa nauhan myyntihinta on 5 euroa. Myynnissä on lisäksi rajoitettu erä Roosa nauha -rannekkeita, joiden myyntihinta on 9 euroa. Myyntiaika on marraskuun loppuun asti.

Uutta: tänä vuonna osallistumme ensimmäistä kertaa myös Roosa nauha -ruusuilla ja -kukkakimpuilla, joiden myynnistä lahjoitamme keräykseen 0,20 euroa myytyä kimppua kohden. Lisäksi valikoimissa on tuttuun tapaan monia tavarantoimittajien kampanjatuotteita.

Teemana tämän vuoden keräyksessä ovat lasten syövät. Vuoden 2023 Roosa nauhan ovat suunnitelleet Apulanta-yhtyeen Toni ja Sipe. He kertovat suunnittelemastaan nauhasta näin: ”Meidän liekkimme roihuaa rakkaudesta elämään. Rakkaus on taistelua hyvän puolesta. Suunnittelemamme farkkunauha edustaa rintamaa, jota puolustamme. Se on kapina, jossa voittaja on elämä. Tämä Roosa nauha voi olla viimeinen niitti, jolla syöpä nujerretaan. Se on airut syöpätutkimuksen takana. Kannetaan Roosa nauhaa yhtenä rintamana rakkaudesta elämään.”