Suunnittele matkasi S-kanavalla


27.8.2013

Kotimaassa tai kauempana, matkustelu avartaa. Matkojen suunnittelu on netissä vaivatonta ja entistä helpommaksi se asiakasomistajille tulee, kun kaikki Bonusta kerryttävät matkat löytää S-kanavalta.

Asiakasomistajat saavat Bonusta monenlaisista matkoista. S-ryhmän omien hotellien lisäksi matkailupartnerit täydentävät reissukuumeisten valikoimaa. Verkkoportaali S-Matkat.fi kokosi aiemmin yhteen kaiken Bonusta kerryttävän matkatarjonnan, mutta nykyään matkat löytää kätevästi S-kanavalta, josta asiakas ohjataan partnerin omalle verkkosivustolle.

S-kanavalla näkyy valtakunnallisten partnereiden lisäksi myös osuuskauppojen paikalliset matkailupartnerit. S-ryhmän valtakunnallisia matkailupartnereita ovat Viking Line, Pohjolan Matka ja Hertz. Lisäksi osuuskaupoilla on useita paikallisia matkailupartnereita, kuten HOK-Elannon partneri Eckerö Line sekä Varuboden-Oslan kumppani Åland Hotels. Myös paikalliset yhteistyökumppanit kerryttävät Bonusta kaikkien osuuskauppojen asiakasomistajille.

Asiakasomistajien Bonusmatkailua tuodaan jatkossa vahvemmin esille S-ryhmän printti- ja sähköisissä medioissa. Omalta S-kanavalta tilattava uutiskirje Matkoista Bonusta tuo ajankohtaista tietoa sähköpostitse.