Sokos Savonlinna laajentui – palvelut paranivat


9.6.2011

Sokos Savonlinna on laajentanut palveluitaan. Remontti käynnistyi toukokuun alussa ja avajaisia päästiin viettämään 6. kesäkuuta.

Lähes 600 neliön laajennus sisältää näyttävän kauneudenosaston lisäksi naisten muodin lisäasusteet eli korut, huivit, käsineet, hatut, laukut ja sukat. Lisäksi tiloihin siirrettiin yläkerrasta kodin osasto laajennetulla valikoimallaan. Uutena liiketoimintana tiloissa aloittaa Sokoksen Hyvä Olo Parturi-Kampaamo. Kampaamopalveluiden lisäksi valikoimissa ovat nyt myös kampaamotuotteet. Kampaamopalveluista saa Bonusta.

Myös Sokoksen yläkerrassa on tehty muutostöitä. Naisten laadukkaat merkki-tuotteet ovat vaihtaneet paikkaansa, kassapisteet on yhdistetty ja talon keskelle on rakentunut toimiva ja selkeä sovitusalue. Naisten jalkineosasto on siirtynyt naisten muodin alueelle, joten asukokonaisuudet ovat entistä helpommin löydettävissä.

Muutostyöt jatkuvat vielä kesän yli ja syksyllä valikoimiin tulevat mukaan liikunnan ja ulkoilun tuotteet. Jatkossa Savonlinnan Sokokselta siis löytyvät myös hyvät naisten ja miesten sportvaate- ja -jalkinevalikoimat.

Laajennuksen myötä Sokos Savonlinnan henkilökunta on lisääntynyt viidellä työntekijällä ja nyt yksikössä työskentelee reilut 30 henkilöä. Tavaratalojohtajana toimii Tiina Mehtonen. Sokos Savonlinna täyttää tänä vuonna 31 vuotta.

Urakoitsijat:
Rakennustyöt: Savonlinnan STR-Palvelu
Sähköasennukset: Sähkö-Saimaa
LVI-asennukset:  LVIS-Pesoset
Laatoitukset: Mattoasennus Heikkinen Oy

Lisätietoja    
Toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen
gsm 0500 553 765
heikki.hamalainen@sok.fi

Tavaratalojohtaja Tiina Mehtonen
gsm 050 380 5699
tiina.mehtonen@sok.fi