Sokos on Suomen arvostetuin vaateliike!


2.9.2022

Taloustutkimuksen toteuttamassa Brändien arvostus 2022 -tutkimuksessa Sokos valittiin vuoden arvostetuimmaksi vaateliikkeeksi. Kuluttajat antoivat arvosanan tuntemilleen brändeille sen mukaan, kuinka paljon he kyseistä brändiä arvostavat. Samalla selvitettiin, käyttävätkö he brändiä pääasiallisesti vai lisäksi, sekä kuinka todennäköisesti he suosittelisivat brändiä. Sokoksen brändiä arvostettiin erityisesti laadukkaan tuotevalikoiman, hyvän palvelun ja kotimaisuuden takia.

Osuuskauppa Suur-Savolla on kaksi Sokosta, toinen Mikkelissä ja toinen Savonlinnassa. Molemmissa Sokoksissa on valikoimissaan naisten ja miesten pukeutuminen sekä jalkineet, laukut ja korut, kodin sisustus sekä kosmetiikka ja Hyvä Olo Parturi-kampaamo. -Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat brändimerkit ja tutut kotimaiset tuotteet. Myös verkkokauppamme on kotimainen, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon tavaratalokaupan toimialajohtaja Tiina Mehtonen. -Panostamme hyvään asiakaspalveluun. Meillä on ammattitaitoinen, sitoutunut ja erinomaiset palvelutaidot omaava henkilökunta. Kiitos hyvästä palvelusta kuuluu henkilökunnallemme, jatkaa Mehtonen.

Sokos-ketju on jo vuosikymmenien ajan auttanut suomalaisia löytämään oman tyylinsä. Tänä vuonna on Sokos täyttää 70 vuotta. Ensimmäinen Sokos-tavaratalo avattiin Helsingin keskustaan ja nykyisin Sokokset palvelevat 20 eri paikkakunnalla ympäri maan.