Sokos Mikkeli uudistuu


11.12.2023

Sokos Mikkelissä aloitetaan vuoden alussa mittava uudistus, kun tavaratalon kaikki osastot siirretään katutasoon. Remontti tehdään kahdessa osassa ja myymälä palvelee asiakkaita normaalisti koko remontin ajan. Pukeutuminen ja kodin alueet ovat valmiina maaliskuun puoliväliin mennessä ja kauneuden osasto rakentuu huhtikuussa.

 

‒ Siirtämällä kaikki palvelut yhteen tasoon, parannamme palvelua ja lisäämme asioinnin helppoutta ja joustavuutta. Henkilökunnan määrä pysyy samana, sanoo marketkaupan johtaja Satu Nieminen.

 

Sokoksen valikoima säilyy muuten entisellään, mutta sport-osasto loppuu. Myymäläneliöitä saadaan katutasoon lisää, kun Telian myymälä siirtyi kauppakeskuksen sisällä uuteen paikkaan.

 

‒ Remontissa iso osa kalusteista uusitaan ja uudistusten myötä myös kalusteiden vetoisuudet kasvavat, mikä osaltaan helpottaa tilaratkaisuja, tavaratalokaupan ryhmäpäällikkö Seppo Tirranen kertoo. ‒ Odotamme todella innolla, että pääsemme palvelemaan asiakkaita upeassa, uudistetussa Sokoksessa, sanoo Tirranen.

 

Remontti toteutetaan paikallisten ammattilaisten voimin. Pääurakoitsijana toimii mikkeliläinen Kaarirakennus yhteistyökumppanina Muutosryhmä. Investoinnin kokonaiskustannus on noin 600 000 euroa.

 

 

 

 

Lisätietoja:

marketkaupan johtaja Satu Nieminen, satu.nieminen@sok.fi, puh. 050 517 0374

tavaratalokaupan ryhmäpäällikkö Seppo Tirranen, seppo.tirranen@sok.fi, puh. p. 044 300 0431