Sokos Hotellit tarjoavat iloa parisuhteeseen


14.2.2017

Rakkausloma yllättää aina – Sokos Hotellien Iloa parisuhteeseen -paketti auttaa pääsemään lempeään tunnelmaan.

Hyvä parisuhde tuo valtavasti iloa elämään, joten sitä kannattaa päivittää säännöllisin väliajoin. Hotellin rakkauslomalla ollaan ilman arjen, työn ja perheen tuomia vaatimuksia ja syvennytään parisuhteen tarpeisiin. Sokos Hotellien uusi Iloa parisuhteeseen -paketti auttaa pääsemään lempeään tunnelmaan saman tien.

Tuotepaketti sisältää tehtävävihkosen sekä hemmottelutuotteita parisuhteen piristämiseen. Kataja ry:n parisuhdeterapeuttien kokoamaan lehtiseen on koottu niin informatiivista asiaa kuin parisuhdetta parantavia tehtäviäkin. Lehtisen lisäksi parit saavat myös konkreettista apua. Kaalimato.comin tuotepaketista löytyy erilaisia hyvää oloa aktivoivia tuotteita kynttilöistä ja tunnelmamusiikista höyhenhuiskuun ja rakkausnoppaan. Tuotepaketti vaihtelee hotelleittain, ja se sopii kaikenlaisille pariskunnille.

”Parisuhde tarvitsee päivittämistä siinä missä auto, koti ja kuntokin. Hektisen arjen keskellä parisuhteen hoito ei ole aina yksinkertaista. Läheisyys helpottuu, kun lähdetään hetkeksi pois kotiympyröistä. Loman ensihetkellä odotukset ovat usein kovat ja hetkeen voi liittyä jännitteitäkin. Kehitimmekin tämän tuotteen auttaaksemme parit nopeammin keskusteluyhteyden ja ilon äärelle”, kertoo konseptipäällikkö Janina Nurmela SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Iloa parisuhteeseen -palvelua on tarjottu Break Sokos Hotel Kolilla jo parin vuoden ajan. Yleensä parisuhdepaketti varataan yllätyksenä puolisolle, kuohuviinin kanssa tarjoiltuna.

”Paketteja varataan viikoittain ja palaute on poikkeuksetta erittäin hyvää. Asiakkaat kommentoivat, että yksi yö Kolilla vastaa pidempääkin lomaa. Hyvällä mielellä vietetty yhteinen aika on voimaannuttava kokemus”, kertoo hotellinjohtaja Jukka-Pekka Pesonen Break Sokos Hotel Kolilta.

”Olen saanut sähköpostin, jossa meitä kiitettiin parisuhteen pelastamisesta. Olimme varanneet asiakkaan pyynnöstä kaikki mahdolliset hemmottelut kriisissä olevan parisuhteen auttamiseksi. Tällainen palaute tuo ihan uutta merkitystä omaan työhön”, Pesonen sanoo.

Kokemukset ovat olleet niin positiivisia, että Kolilla on kehitetty aiheen ympärille jo kokonaisia terapeutin vetämiä parisuhdeviikonloppuja. Seuraava parisuhderetriitti järjestetään huhtikuun 21.-23.4. ja se on osa hotellin Uumen-tuotteistusta. Kolin luonto sekä hotellin näköalaravintola ja aikuisten kylpylä luovat hienot puitteet retriitille.

Sokos Hotellien Iloa parisuhteeseen -paketin voit varata majoituksen yhteyteen kaikissa Break by Sokos Hotels -hotelleissa 10.3.2017 alkaen.

Lisätietoja: Janina Nurmela, konseptipäällikkö, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 050 388 3477, s-posti janina.nurmela@sok.fi

Kolin parisuhderetriitin varaukset: sales.koli@sokoshotels.fi