Sokos Hotelleista ja Suomen Radisson Blu Hotelleista Uimaliiton virallinen majoittaja


10.3.2020

Uimaliitto ja S-ryhmän hotellit aloittavat yhteistyön, jonka myötä Sokos Hotelleista ja Suomen Radisson Blu Hotelleista tulee uintiurheilijoiden virallinen majoitusyhteistyökumppani.

10.3.2020
 
Uimaliitto ja S-ryhmän hotellit aloittavat yhteistyön, jonka myötä Sokos Hotelleista ja Suomen Radisson Blu Hotelleista tulee uintiurheilijoiden virallinen majoitusyhteistyökumppani. Sokos Hotels on 49 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Sokos Hotellien kolme eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin. Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi, arvostetuimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi monena vuotena peräkkäin, myös tänä vuonna. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä.
 
Kaikilla Sokos Hotelleilla ja Suomen Radisson Blu Hotelleilla on Green Key -ympäristötunnus. Radisson Hotel Group valittiin 9.kerran maailman 100 eettisimmän yrityksen joukkoon.
 
– Meille on tärkeää, että hotellikumppanimme kattaa laajasti koko maan ja palvelee näin seurojamme sekä Uimaliittoa. Sokos Hotellit ja Suomen Radisson Blu Hotellit  ovat aivan oleellinen osa yrityskumppaniverkostoamme ja on hienoa lähteä yhteistyöhön, toiminnanjohtaja Sanna Airaksinen kiteyttää.
 
Seurojen ja joukkueiden vapaa-ajan ryhmämatkustukseen on rakennettu oma jäsenohjelma, Sporttiklubi. Kyseessä on S-ryhmän hotellien, Suomen, Viron ja Venäjän Sokos Hotellien sekä Suomen Radisson Blu Hotellien yhteinen jäsenohjelma, jonka kautta joukkueet voivat saada parhaat edut. Yksittäiseen matkustukseen on käytettävissä Suomen Uimaliiton sopimushinnat majoitus- ja kokouspalveluissa.
 
S-ryhmän hotellien puolella otetaan uintiyhteisö innolla vastaan. – Koemme tärkeänä, että voimme yhteistyökumppanina olla mukana tukemassa toimintaa, joka edistää ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta sekä myös turvallisuutta, asiakkuuspäällikkö Nea Vuoti täydentää. Meillä on tällä hetkellä hotelleissamme asiakastyytyväisyys korkeimmalla tasolla koskaan ja huolehdimme erittäin mielellämme uintiyhteisön tarpeista majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluiden osalta.  
 
 
Lisätiedot: 
Suomen Uimaliitto
Jari Lamminaho, myynti- ja markkinointipäällikkö, 040 7712 887,  jari.lamminaho@uimaliitto.fi
 
Sokos Hotellit, Radisson Blu Hotellit, Suomi / SOK Matkailu- ja Ravitsemuskaupan ketjuohjaus
Nea Vuoti, asiakkuuspäällikkö, puh. 010 768 0813, nea.vuoti@sok.fi
Minna Eliasson, markkinointipäällikkö, puh. 050 3883 3856, minna.eliasson@sok.fi