Skimbaa Kolin kansallismaisemissa


1.2.2013

Mittavan remontin läpikäynyt Sokos Hotel Koli avautui talvikaudelle. Loma-Kolilla on reilejä freestyle-temppuilijoille ja latuja murtsikkahiihtäjille.

Hotellissa on uudet tilat ravintoloille, kahviloille, kokouksille ja myös vastaanottotilat on uusittu.

– Hotellin Koli Relax Spa -hemmottelu- ja maisemakylpylä ulkopaljuineen ja kirjastobaareineen valmistuu helmi–maaliskuussa, hotellinjohtaja Susanna Saastamoinen Sokos Hotel Kolilta kertoo.

Koli on hissilippumyynnillä mitaten Suomen 15. suurin hiihtokeskus ja ainoa rinnekeskus, josta saa S-Etukortilla Bonusta rinnelipuista, välinevuokrauksesta, hiihtokoulusta ja rinneravintoloiden palveluista.

Loma-Kolin uutuuksia

Sokos Hotel Kolilta pääsee suoraan valaistuille hiihtoladuille, lumikenkäreiteille ja Ukko-Kolin rinteisiin. Laajempi talvimatkailijoiden keidas sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Loma-Kolilla.

Ukko- ja Loma-Kolilla on 12 rinnettä, joista voi nauttia yhteislipuilla joko suksilla, laudalla tai muuten mäkeä laskien.

– Loma-Kolilla on esimerkiksi freestyle-temppuilijoille uusia reilejä ja hyppyreitä. Murtomaahiihtäjille tarjoamme uudet harjoitteluladut sekä mahdollisuuden murtsikkasuksien välinevuokraukseen. Avaamme myös luistelu- ja snowcurling-radan, Susanna Saastamoinen listaa.

– Kolilla on sekä helppoja että haastavia mäkiä koko perheen makuun. Parhaimmillaan rinteissä on 230 metriä korkeuseroa ja pituuttakin 1,5 kilometriä.

Kolin talvessa tapahtuu

– Kolin rinteillä 75-vuotisjuhla hiihtotapahtumineen.
– Wernerin hiihtokoulut lapsille Loma-Kolin rinteillä.
– Nuorten SM-kisat suurpujottelussa ja pujottelussa 16–17.3.
– Haglöfs Suomi Slalom -tapahtumat, huipennuksena koko Suomen Suomi Slalom -finaalit 6–7.4.
– Pikku-Koli lastentapahtuma 13.4.
– Lue lisää: www.koli.fi.