Savonlinnan Seurahuoneen uudet huoneistot avautuivat kesäsesonkiin


10.6.2022

Original Sokos Hotel Seurahuoneen uudenlaiset huoneistot Savonlinnan sydämessä ovat valmistuneet. Koenukkujat kävivät testaamassa majapaikan ennakkoon. Saatu palaute on kannustavaa: tyylikäs sisustus, hyvä varustelu ja mainio sijainti matkustajasataman vierellä viehättivät ensimmäisiä vieraita.

 

Savonlinnan kaupunkikeskustan kehittämisyhdistyksen Niina Härkönen on yksi testiyöpyjistä. Härkönen suosittelee huoneistoja erityisesti etätyöskentelyyn ja pidempään majoittumiseen. ”Täällä voi asustella kodinomaisesti, mutta samalla tyylikäs huoneisto tarjoaa tiettyä hotellin tuntua. Pöytä- ja sohvaryhmä sekä hyvin varusteltu keittiö mahdollistavat laadukkaat bisnestapaamisetkin – tai viini-illan pitämisen ystäville.  Ja lukutoukkana minun on pakko kehua kirjahyllyn monipuolista valikoimaa”, Härkönen toteaa. ”Huoneistot sopivat hyvin myös lapsiperheille. Leikkitilaa on kivasti, ja keittiössä voi valmistaa aterioita ja välipaloja oman aikataulun mukaan.”

 

”Työnikin vuoksi arvostan huoneistojen sijaintia, sillä niissä majoittuvat vieraat elävöittävät osaltaan Savonlinnan keskustaa”, Härkönen jatkaa. ”Tällaista majoitusvaihtoehtoa on Savonlinnassa kyllä kaivattu, sillä meille tullaan asumaan eri syistä pitkäksi aikaa kerralla.”

 

Hotelli Seurahuoneen hotellinjohtaja Kati Vihma kertoo sanan uudenlaisesta majoitusmahdollisuudesta kiirineen. ”Varauskalenteri alkaa olla tiettyinä aikoina jo melko täysi. Avaamme ovet sopivasti Savonlinnan vilkkaan kesäsesongin alla oopperavieraille ja kesälomaisille. Heistä monille meidän huoneistot ovat kesämökin vastine. Elokuussa alkaa sitten bisneskausi ja pitkäaikaismajoitusten ennakkovaraustilanne näyttää lupaavalta”, kertoo Vihma tyytyväisenä.

 

Huoneistomajoitus tarjoaa täysin oman rauhan, mutta Seurahuoneen vastaanotossa kannattaa käydä kyselemässä kaupunkivinkkejä! Hotellinjohtaja Vihma suosittelee opastettua käyntiä Olavinlinnaan, visiittiä Riihisaaren museoon ja risteilyä Saimaalle. ”Ja vaikka huoneistoissa on omat keittiöt, meidän Muikkuterassia ei kannata kesällä ohittaa!”

 

Seurahuone Apartments

  • 48 huoneistoa wifi-yhteydellä
  • täysin varustellut keittiöt, liinavaatteet, omat kylpyhuoneet, osassa oma sauna
  • sijaitsevat 300 metrin päässä Original Sokos Hotel Seurahuoneelta
  • läheisyydessä runsaasti katettua maksullista pysäköintitilaa

 

Varaukset:

Lyhyemmät vierailut: www.sokoshotels.fi

Pitkäaikaismajoitukset: Osuuskauppa Suur-Savon Sokos Hotellien myyntipalvelu, puh. 010 764 2000 tai s-posti sales.suur-savo@sok.fi.

 

Lisätietoja:

Kati Vihma, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna, kati.vihma@sok.fi, puh. 050 371 4530

 

Original Sokos Hotel Seurahuone sijaitsee Savonlinnan sydämessä, Kauppatorin ja matkustajasataman laidalla Saimaan rannassa. Hotellissa on 85 huonetta ja 48 Seurahuone Apartments -huoneistoa, joista useimmista on järvinäköala. Ravintola Perlina di Castellossa paistetaan pizzoja Suomen suurimmassa puu-uunissa, kesäisin katolle avautuu suosittu Muikkuterassi. Hotellissa on myös viihtyisiä CoWork- ja kokoustiloja sekä saunatilat talon katolla. Hotellia operoi Osuuskauppa Suur-Savo.

https://www.sokoshotels.fi/fi/savonlinna/sokos-hotel-seurahuone-savonlinna