Sale Naarajärvi avattiin uudistuneena


12.12.2022

Pieksämäen Naarajärvellä sijaitseva Sale on kuin uusi kauppa, vaikka kiinteistö ei ole vaihtunut. Viimeksi myymälässä tehtiin remonttia vuonna 2013, jolloin S-market muutettiin Sale-myymäläksi. Nyt Sale Naarajärven uudistunut ilme on entistä nykyaikaisempi ja raikkaampi.

Myymälän remontti alkoi marraskuun alussa myymälän tyhjennysmyynnillä. -Kauppa myytiin tyhjäksi yhden päivän aikana ja kokonaisuudessaan etenimme uudistuksessa ripeällä tahdilla. Remontti kesti vain kaksi ja puoli viikkoa, jonka ajan myymälä oli suljettu. Uudistetun Salen avasimme keskiviikkona 23.11.22., hehkuttaa Sale Naarajärven myymäläpäällikkö Jari Räsänen. -Olemme enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen, jatkaa Räsänen.

Miljöön lisäksi remontissa uudistettiin Salen palveluja sekä valikoimia. Uudistus toteutettiin asiakkaiden toiveiden pohjalta. -Paistopiste oli kovasti odotettu uutuus, samoin kuin kahvikone. Uudistuksessa toteutimme ne molemmat. Nyt kupillisen tuoretta kahvia voi nauttia paikan päällä tai ottaa take away -kahvi mukaan, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon Sale-ryhmäpäällikkö Mika Korhonen. -Ja nyt makean nälkään valikoimissa ovat myös irtokarkit. Kehitämme valikoimiamme myös jatkossa asiakastoiveiden pohjalta, jatkaa Korhonen.

Osuuskauppa Suur-Savo investoi säännöllisesti Etelä-Savon palveluihin, varmistaakseen koko toimialueen elinvoimaisuuden. Sale Naarajärven investointi oli lähes miljoona euroa. Uudistus tehtiin vastuullisesti, luonnonvaroja kunnioittaen, energiatehokkaat ratkaisut huomioiden. Urakoitsijoina myymälän remontissa olivat mukana paikalliset toimijat. Pääurakoitsijana uudistuksessa toimi pieksämäkeläinen Ysiysi-Rakennus Oy, LVI-rakentamisesta huolehti STT Pieksä Oy ja sähkötöistä Sähköpari Oy.

Uudistuneen Sale Naarajärven virallisia avajaisia vietetään tammikuussa 2023. Luvassa on avajaistarjouksia ja yllätyksiä asiakkaille.

Lisätietoja:

Mika Korhonen, Sale-ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 587 6690

Jari Räsänen, myymäläpäällikkö, Sale Naarajärvi, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 547 0523