Saimaa Stadiumin ravintolatoiminta Osuuskauppa Suur-Savolle


10.2.2021

Osuuskauppa Suur-Savo ja Saimaa Stadiumi ovat 10.2.2021 allekirjoittaneet vuokrasopimuksen, jolla Saimaa Stadiumin ravintolatoiminta siirtyy Osuuskauppa Suur-Savolle. Sopimuksella vuokrataan tilat kahvila-, ravintola- ja anniskeluliiketoiminnan harjoittamista varten. Vuokra-aika alkaa 1.6.2021.

− Näemme osuuskaupan ja alueen suurimman monitoimihallin yhteistyön yhtenä Mikkelin vetovoimatekijänä tulevaisuudessa. Yhteistyössä pystymme rakentamaan Saimaa Stadiumista merkittävän tapahtuma-, liikunta- ja hyvinvointikeskuksen Mikkeliin Kalevankankaalle, sanoo Osuuskauppa Suur-Savon matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmi. − Molemmilla on omat vahvuutensa ja ne yhdistämällä lopputuloksena syntyy täysin uudenlainen ja monipuolinen kokonaisuus, hän jatkaa.

Yhteistyö tarjoaa lisäksi Saimaa Stadiumin käyttöön koko Osuuskauppa Suur-Savon markkinointi-, myynti- ja yhteistyöverkoston. Lisäksi on mahdollista tuoda tarjontaan mukaan myös työterveys- ja lääkäripalvelut konserniin kuuluvien Etelä-Savon työterveyden ja Ikioma-lääkäriaseman myötä.

− Tavoitteenamme on luoda Saimaa Stadiumista valtakunnallisesti tunnettu hyvinvointikampus, jossa moderni liikunta- ja tapahtuma-areena yhdistyy korkeatasoiseen tutkimukseen ja kehittämistoimintaan.  Tämä yhteistyö vie meitä selkeästi kohti tätä tavoitetta, kertoo Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Antti Kalliomaa. − Yhdessä pystymme kehittämään myös koko Kalevankankaasta monipuolista hyvinvoinnin ja elämysten areenaa mikkeliläisille, hän toteaa.

Ravintola Stadiumin nykyinen henkilöstö ei siirry osuuskaupan palvelukseen, vaan jatkaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksen työntekijöinä.

 

Lisätietoja:
Osuuskauppa Suur-Savo, toimialajohtaja Kai Nurmi
puh. 0400 942 141

Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Antti Kalliomaa
puh. 040 547 7157