Saimaa Food Fest ruoka- ja juomatapahtuma järjestetään myös ensi kesänä Mikkelipuistossa


13.1.2023

Saimaa Food Fest on kävijöille avoin ruoka- ja juomatapahtuma, jossa herkutellaan toinen toistaan maukkaammilla ruoilla juomineen kolmen päivän ajan. Tapahtuma järjestetään nyt jo kolmatta kertaa Mikkelipuistossa, kauniin vehreässä puistomaisemassa, kävelymatkan päässä Mikkelin torilta. Tulevana kesänä tapahtuma järjestetään 25.-27.7.2023 ja on avoinna kävijöille kaikkina tapahtumapäivinä klo 11-22.

Food Festien tapahtuma-alue Mikkelipuistossa luo jo itsessään kesäisen piknik-fiiliksen, ja tunnelmaa tulevana kesänä ovat herkullisten maisteluannosten lisäksi tuomassa viinien, pienpanimotuotteiden sekä hyvän musiikin tarjonta. Päivisin Food Festeillä on koko perheelle suunnattuja aktiviteetteja ja tapahtuman iltojen ohjelma on suunniteltu enemmän aikuisempaan makuun. Tapahtuman ensimmäisen päivän iltana puistossa esiintyy trubaduuri Jore Marjaranta. Myös keskiviikolle on luvassa musiikkia, kun lavalle nousee huikeasta bilefiiliksestä tunnettu Joku Paikallinen Bändi.

-Saimaa Food Fest -tapahtuma on kehittynyt vuosi vuodelta aina vain parempaan suuntaan. On hienoa, että tulevana kesänä on luvassa jotain ihan uutta. Maittavien ruokien lisäksi tarjolla on myös erilaisia panimotuotteita sekä viinejä. Lapsillekin on tänä vuonna enemmän sisältöä, kun Mikkelipuistoon kesäksi rakentuva Pomppulinnamaailma palvelee aavistuksen supistettuna myös tapahtuman aikana. Tavoitteenamme on, että ensi kesänä tapahtumaan osallistuu reilut 2 500 kävijää päivittäin, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon ryhmäpäällikkö Arttu Toroi. -Ja vaikka sää olisi sateinenkin, sujuu herkuttelu hienosti puistoalueen katetussa teltassa, säältä suojassa, jatkaa Toroi.

Vehreä Mikkelipuisto on suosittu mikkeliläisten sekä matkailijoiden keskuudessa, ja tullut entistä tunnetummaksi erilaisten tapahtumien myötä. Tapahtuma-alueella järjestetään Saimaa Food Festejä edeltävänä viikonloppuna suosittu St. Michel Summerfest -tapahtuma, Food Festien jälkeen Saimaa Sounds Goes Metal -raskaamman musiikin ilta sekä tietenkin, avataan Mikkelin musiikkijuhlat.

Ruoka- tai juomatoimija! Tule mukaan Food Festeille!

Tieto siitä, että tapahtuma tulee olemaan tarjonnaltaan entistä monipuolisempi, on jo saanut ruoka- sekä juomatuottajia varaamaan esittelypaikkoja alueelle hyvissä ajoin. Ennen 28.2.2023 esittelypaikan varauksen tehneille on tarjolla -20 % hintaetu vuokrahinnasta. Paikkavarauksia otetaan vastaan 31.5. saakka. Varauksia hoitaa Juha Marttinen Osuuskauppa Suur-Savosta (juha.marttinen@sok.fi puh. 0107642381).

Saimaa Food Festin somekanavat on avattu. Seuraa tapahtuman ilmoittelua Facebookissa ja Instagramissa sekä mikkelipuisto.fi -tapahtumasivulla. Listaus Food Festien osallistujista päivittyy tapahtuman kanavissa.

Lisätietoja: Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 344 1493