S-ryhmä palkitsi Sale Anttolan


1.9.2011

Osuuskauppa Suur-Savon Sale Anttola, Osuuskauppa Hämeenmaan S-market Tonttila ja Inex Partners Oy:n KT-hankinnan Palvelutoiminnot palkittiin tänä vuonna S-ryhmän S-Työvirediplomilla.

Sale Anttolassa työhyvinvointia edistää muun muassa työyhteisön joustamisen kulttuuri, mikä näkyy niin työvuorosuunnittelussa kuin työtehtävissäkin. Muutokset työntekijöiden työkyvyssä otetaan huomioon ja tarvittaessa esimerkiksi työtä kevennetään. Myös työyhteisötutkimuksen tulokset ovat nousseet reippaasti kiitettävälle tasolle jokaisen työntekijän asenteen ja työpanoksen ansiosta.

 

Erilaiset elämäntilanteet huomioon

S-ryhmän työhyvinvointityöryhmää edustavan raadin valitsemat työyhteisöt palkittiin 31.8.2011. Tunnustuksen lisäksi ansioituneet työyhteisöt saivat Tapiolan lahjoittaman 1 000 euron stipendin, joka on suunnattu työhyvinvoinnin ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tänä vuonna vuosittaisessa kilpailussa haettiin työyhteisöjä, joista löytyy muun muassa joustoa.

– Ihmisen elämässä on monenlaisia tilanteita, kuten ruuhkavuodet, opiskeluaika tai selkäleikkaus, joissa joustavat työn mahdollisuudet ja joustava työyhteisö voivat olla korvaamattoman arvokas tukiverkko. Halusimme tuoda esille tarinoita, joissa työporukasta löytyy tilaa erilaisille ihmisille ja elämäntilanteille. Työtäkin voi muokata ja mukauttaa, työhyvinvoinnin projektipäällikkö Salme Honkanen SOK:lta kertoo.

Kaikkiaan S-Työvirepalkintohakemuksia tuli tänä vuonna 24. Osuuskauppa Suur-Savon Sale Anttola ja Inex Partners Oy:n KT-hankinnan Palvelutoiminnot saivat S-Työvirepalkinnon. Lisäksi raati palkitsi kunniamaininnalla seuraavat työyhteisöt: 

 

Sokos ravintolamaailma Pori, Satakunnan Osuuskauppa

S-Market Lauritsala, Etelä-Karjalan Osuuskauppa

S-pankki, Aluepalvelut

 

Sale Anttolatyöllistää viisi henkilöä ympärivuotisesti, kesällä työntekijämäärä kaksinkertaistuu. Myymäläpäällikkönä toimii Tuomas Nousiainen. Uudistetun Sale Anttolan avajaisia vietettiin 12. elokuuta. Peruskorjauksen ja laajennuksen myötä sekä myymälän myyntipinta-ala että tuotevalikoima laajentuivat.

 

Lisätiedot:

Mia Ilkka-Moll
henkilöstön kehittämispäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo
puh. (015) 206 2136

Tuomas Nousiainen
myymäläpäällikkö, Sale Anttola
puh. (015) 206 2212