S-ryhmä palkitsi ravintoloidensa parhaat päälliköt ja ravintolat – Vuoden S-Chef on Jussi Kaarna, Osuuskauppa Suur-Savosta


30.3.2022

S-ryhmä palkitsee vuosittain parhaiten suoriutuneet ravintolapäälliköt ja ravintolat. Vuoden 2021 S-Chef eli keittiöpäällikkö on Mikkelin Amarillon ja Rosson keittiöitä luotsannut Jussi Kaarna.

”Palkittava on haasteita karttamaton keittiöammattilainen, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot ja oikeudenmukainen tapa johtaa kulloistakin tiimiä. Tuloshakuisuus on Kaarnalla selkärangassa, mutta sitä ei tehdä asioiden tai ihmisten kustannuksella”, hehkuttaa SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan raati perusteluissaan.

”Jussi Kaarna on koko työnsä ajan panostanut itsensä kehittämiseen. Tällä hetkellä hän vastaa Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnan kolmen keittiömme toiminnasta. Jussille tulee paljon hyvää asiakaspalautetta ja tiimin yhteishenki on korkealla”, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon toimialajohtaja Kai Nurmi.

”Esihenkilömme ovat panostaneet lujasti yhteishengen luomiseen, ja tiimin hyvä fiilis välittyy asiakkaille huomioivan palvelun kautta. Asiakastyytyväisyys ravintoloissamme on noussut edelleen. Se kertoo, että olemme onnistuneet nousemaan uudenlaiselle välittämisen tasolle. Koen, että tämä on erityisen hyvä saavutus poikkeusaikana, joka on tuonut monenlaista epävarmuutta niin työntekijöiden kuin asiakkaiden elämään”, toteaa johtaja Juha Lindholm SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta. ”Parhaita osaajia on tärkeää palkita. Onnittelen lämpimästi niin palkittuja kuin koko henkilökuntaamme erittäin hyvästä työstä yhteisten tavoitteiden eteen. Hyvä palvelu ja korkea ammattitaito ovat asioita, joihin S-ryhmän ravintoloissa panostetaan jatkuvasti.”

Vuoden S-Chef

Hyvä päällikkö hitsaa porukan yhteen ja johtaa läheltä – lujasti ja lämpimästi. Vuoden 2021 S-Bossia ja S-Chefiä yhdistää Team First -asenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Heidän johtamissaan ravintoloissa näkyy johdonmukainen kasvun ja kehityksen polku. Henkilökohtaisesti he ovat urallaan määrätietoisesti eteneviä ikuisia oppijia.

Lisätietoja:

Kai Nurmi, toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 0400 942 141