S-market Rantasalmi remonttiin – näin market uudistuu syksyn aikana


15.8.2023

Osuuskauppa Suur-Savo uudistaa S-market Rantasalmen syksyn aikana. Remontti valmistuu jouluun mennessä ja sen kustannukset ovat noin 1,5 miljoonaa euroa. S-market Rantasalmi on rakennettu vuonna 2010.

 

Remontti aloitettiin asteittain jo keväällä, jolloin marketiin uusittiin pullonpalautuspiste. Syksyn aikana marketiin asennetaan uudet energiatehokkaat kylmälaitteet, ergonomiaystävälliset kassapisteet ja digitaaliset vaa’at. Marketin ostoskärryt uusitaan ja sisäänkäynnistä tehdään nykyistä avarampi. Koko myymälän ilme uudistuu.

 

-Remontin yhteydessä rakennamme kiinteistöön lämpöpumpputekniikkaan perustuvan energiankierrätysjärjestelmän, joka käyttää kylmälaitteista saatavaa lauhdelämpöä kiinteistön lämmitykseen. Kesäaikaan lämpöpumpulla tuotetaan tarvittava jäähdytys, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon S-marketien ryhmäpäällikkö Sami Marttinen. -Lisäksi rakennamme tiloihin ilmankuivaus-/jäähdytysjärjestelmän ja toteutamme peruskorjaus-/kunnossapitotöitä, jatkaa Marttinen.

 

S-market Rantasalmen päällikkö Kati Purhonen on tyytyväinen uudistuksen alkuun. -Tietysti on hienoa saada uusi ilme myymälään ja nykyaikaiset energiatehokkaat kylmälaitteet, joihin tulee myös kannet ja ovet, kertoo Purhonen. -Asiakkaat ovat myös toivoneet paistopistettä ja kahviautomaattia ja nyt sellaiset saamme. Uudistamme muutenkin tuotevalikoimaamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveisiin.

 

 

Yhteistyökumppanit:

 

Viessmann (kylmälaitteet)

Muutosryhmä (myymäläremontin toteuttajana)

Itab (kaluste)

IntrX (kaluste)

Checkmark (kassapöydät)

Kameravalvonta (EST),

HL Display (listat)

Kariplast (miljöö)

 

 

Lisätietoja:

Sami Marttinen, S-market ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 564 5750