S-market Mertala uudistuu syksyn aikana


16.8.2023

S-market Mertalassa Savonlinnassa on alkamassa remontti, joka on valmis jouluun mennessä. Remontti on investoinniltaan noin 1,3 miljoonaa euroa. S-market Mertala avattiin vuonna 2010.

Osuuskauppa Suur-Savon S-marketien ryhmäpäällikkö Sami Marttisen mukaan remontissa uusitaan talotekniikkaa, laitteistoa ja myymälän kalusteita. -Rakennamme kiinteistöön lämpöpumpputekniikkaan perustuvan energiankierrätysjärjestelmän, joka käyttää kylmälaitteiden lauhdelämpöä kiinteistön lämmitykseen. Kesällä lämpöpumpulla tuotetaan tarvittava jäähdytys. Lisäksi teemme kevyitä peruskorjaus sekä kunnossapitotöitä ja uusimme lämmöntalteenottojärjestelmän, kertoo Marttinen.

Remontissa uusitaan myös marketin kylmälaitteet vaihtaen ne energiatehokkaampiin, kannellisiin ja ovellisiin malleihin. Kassapisteistä tulee entistä ergonomisemmat, vaa’at muuttuvat digitaalisiin malleihin, ostoskärryt uusitaan ja kalustoa päivitetään kokonaisuudessaan. Marketin kärrykatos siirtyy ulos, jolloin myymälään saadaan lisää tilaa. Myymälä ottaa käyttöön myös sähköiset hintanäytöt. Tuotevalikoimaa on rakennettu entistä paremmin vastaamaan asiakaskysyntää.

S-market Mertalan päällikkö Hanna Käyhkön mukaan uudistuksessa merkittävä muutos on uudet kylmälaitteet. -Avoimet kylmäkaapit ovat kohta historiaa ja myymälä päivittyy tähän päivään energiaystävällisillä kylmäkaapeilla. Se itsessään on jo iso ympäristöteko, hehkuttaa Käyhkö. -Meille tulee myös hihnallinen itsepalvelukassa ja henkilökunnan hyvinvointi on huomioitu hyvin uusilla kassapisteillä, joissa jokainen voi säätää kassapöydän omalle pituudelleen sopivaksi, jatkaa Käyhkö. -Koko meidän henkilökuntamme odottaa malttamattomana remontin lopputulosta ja iloinen tunnelmamme näkyy varmasti myös remontin keskellä. Toivotammekin uudet sekä vanhat asiakkaat tervetulleiksi S-market Mertalaan myös remontin aikana.

 

Yhteistyökumppanit:

Viessmann (kylmälaitteet)
Muutosryhmä (myymäläremontin toteuttajana)
Itab (kaluste)
IntrX (kaluste)
Checkmark (kassapöydät)
HL Display (listat)
Kariplast (miljöö)
Savonlinnan Rakennus- ja Peltityö Oy (sähkö- ja rakennustyöt)
SSP LVI Oy (LVI-työt)
RAU-Control Oy (automaatio)

Lisätietoja:
Sami Marttinen, S-market ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 564 5750