S-market Mäntyharju uudistuu


9.10.2023

S-market Mäntyharjua uudistetaan mittavalla remontilla vuoden 2024 alussa. Remontissa uusitaan sekä myymäläkalusteita että kylmälaitteita. Investoinnin kustannus on noin 2,3 miljoonaa euroa.

S-market Mäntyharjun remontti käynnistyy tammikuussa 2024 ja se valmistuu ennen kesäkaupan käynnistymistä. Liike palvelee asiakkaita koko remontin ajan.

‒ Kylmälaitteet vaihdetaan uusiin energiatehokkaisiin laitteisiin ja suurin osa myymäläkalusteista uusitaan. Myös kassapöydät uusitaan ergonomisiin, nykyaikaisiin malleihin, kertoo S-marketien ryhmäpäällikkö Sami Marttinen. ‒ Valikoimia tarkastellaan remontin yhteydessä paremmin kysyntää vastaaviksi.

Energiatehokkuuden parantaminen on olennainen osa investointia. ‒ Myymälään rakennetaan lämpöpumpputekniikkaan perustuva energiankierrätysjärjestelmä, joka käyttää kylmälaitteista saatavaa lauhdelämpöä kiinteistön lämmitykseen. Kesäaikaan lämpöpumpuilla tuotetaan jäähdytystä, kertoo S‑market Mäntyharjun marketpäällikkö Antti Pöyry. ‒ Remontin yhteydessä tehdään lisäksi kiinteistötekniikan peruskorjaus- ja kunnossapitotöitä.

S-market Mäntyharju on n. 1 800 neliön yksikkö, joka on rakennettu v. 2010. Se on Osuuskauppa Suur-Savon suurin S-market, jonka myynti oli v. 2022 noin 13,6 milj. euroa. Tällä hetkellä S-market Mäntyharju työllistää 24 henkilöä.

Yhteistyökumppanit:

Viessmann (kylmälaitteet)
Muutosryhmä (myymäläremontin toteuttajana)
Itab (kaluste)
IntrX (kaluste
Checkmark (kassapöydät)
HL Display (listat)
Kariplast (miljöö)

Suunnittelijat:

Arkkitehtisuunnittelu Jukka Tuhkanen / Granlund Mikkeli Oy
Rakennesuunnittelu nimetään myöhemmin
LVIA-suunnittelu Martti Haapaniemi / Saipu Oy
Sähkösuunnittelu Antti Liukkonen / Granlund Mikkeli Oy
Myymäläsuunnittelu Tiina Kuusinen / SOK
– Kaupan kylmäsuunnittelu Viessmann / Sami Katajisto

 

Lisätietoja:
Sami Marttinen, S-market-ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 564 5750