S-market Laitaatsilta ja Kotileipomo Siiskosen kahvilamyymälä avataan 17.3.


9.3.2023

S-market Laitaatsilta ja Kotileipomo Siiskosen kahvilamyymälä avataan perjantaina 17.3.2023. Uusien tilojen remontti, ABC Liikennemyymälän muuttaminen laajan valikoiman S-marketiksi, käynnistyi lokakuussa 2022 ja eteni hyvin aikataulussa. Investointina remontti oli yli kaksi miljoonaa euroa. Tiloissa vuokralla Kotileipomo Siiskosen lisäksi jatkavat Savon Apteekki, Sähkö Saimaa sekä Ammattivaruste. ABC polttonesteasema palvelee piha-alueella entiseen tapaan.

-S-market Laitaatsilta on nyt yksi suurimmista Osuuskauppa Suur-Savon S-marketeista. Valikoima on erittäin monipuolinen ja toiminnassa on huomioitu asiakkaiden toiveet mahdollisimman hyvin. Esimerkiksi lemmikkitarvikkeiden valikoimat ovat toiveiden mukaisesti poikkeuksellisen laajat. Samoin tuoretuotteiden, juomaosaston sekä paikallisten tuotteiden valikoimat ilahduttavat varmasti asiakkaitamme positiivisesti, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon S-marketien ryhmäpäällikkö Sami Marttinen.

-Remontin toteutimme kokonaisuudessaan ympäristöarvot huomioiden. Kaikki marketin kylmälaitteet ja kylmäkaapit täyttävät korkeat energiatehokkuuden vaatimukset ja valaistuksessa käytimme led-tekniikkaa, kommentoi Osuuskauppa Suur-Savon marketkaupan toimialajohtaja Satu Nieminen.

Myös Kotileipomo Siiskosen kahvilamyymälän avajaisia vietetään samana päivänä. Kahvila tulee palvelemaan arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-15. Tarjolle tulee päivittäin tuoretta leipomon valikoimaa, normaalit kahvilapalvelut, lounasta ja pientä lämmintä takeaway -ruokaa.  Asiakaspaikkoja kahvilassa sisällä on n. 30. Kesäaikana palvelee myös iso terassi Saimaa-näkymillä. – Tiloistamme tuli erittäin viihtyisät ja toimivat. Meille voi tulla rauhassa lounastamaan, kahville virkistymään tai noutamaan kotiin herkulliset leivonnaiset sekä takeaway -annoksia, toteaa Kotileipomo Siiskosen toimitusjohtaja Anttu Rautio.

Uuden liikekeskuksen ovet aukeavat 17.3. klo 9.00. Avajaispäivänä avajaisnauhan tulee leikkaamaan Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Ari Miettinen sekä hallinnon edustajana Antti Vainio.

-Avajaispäivänä luvassa on tietysti kakkukahvit. Siiskosen herkullista kakkua on tarjolla 17.3. klo 9-18. Lisäksi luvassa on huikeita tarjouksia sekä yllätyskasseja 200 ensimmäiselle asiakkaalle. Osuuskauppamme monipuolisista palveluista ovat paikalla kertomassa myös Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajuuden palvelut, S-Pankki ja S-Business. Lauantaina avajaiset vielä jatkuvat ja silloin meillä on luvassa ohjelmaa myös lapsille, hehkuttaa Sami Marttinen.

 

Lisätietoa:

Satu Nieminen, marketkaupan toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 517 0374

Sami Marttinen, S-marketien ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 564 5750

Anttu Rautio, toimitusjohtaja, Kotileipomo Siiskonen Oy, p. 044 5225 112