Ravintola Willhelm Club & Bar Osuuskauppa Suur-Savolle – asiakasomistajien palvelutarjonta paranee


17.10.2013

Osuuskauppa Suur-Savo on ostanut ravintola Wilhelm Club & Barin liiketoiminnan Mikkelin Ravintolatoimi Oy:ltä. Toteutunut liiketoimintakauppa vahvistaa Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajien palvelutarjontaa. Ravintola Wilhelm Club & Barin virallinen nimi on jatkossa Wilhelm Public House. Osuuskauppa Suur-Savolta on puuttunut oluthuoneen tapainen ravintola, jossa isossa roolissa on laaja olut-, siideri- ja viinivalikoima yhdistettynä hyvään palveluun. Kauppa vahvistaa myös asiakasomistajille tarjottavaa iltaravintoloiden tarjontaa. Kaupan jälkeen Osuuskauppa Suur-Savolla on Mikkelissä kolme iltaravintolaa: Stoppari On The Rocks, Vaakuna Night sekä uutena Wilhelm Public House.

Kaupassa osuuskaupalle siirtyvät ravintola Wilhelm Club & Barin liiketoiminta sekä irtaimisto.

Liiketoimintakauppaa koskeva sopimus allekirjoitettiin 17.10.2013 ja liiketoiminta siirtyy Osuuskauppa Suur-Savolle 21.10.2013. Samalla ravintola liitetään bonustoimipaikaksi. Ravintola on suljettuna järjestelmämuutosten vuoksi marraskuun alkuun saakka ja avataan 1.11.2013 klo 11.00. Ravintola Wilhelm Club & Barin palveluksessa on työskennellyt 8 henkilöä, jotka siirtyvät osuuskaupalle vanhoina työntekijöinä. Ravintolapäälliköksi on nimitetty Juha ”Jussi” Marttinen. Hän toimii samalla Vaakuna Nightin ja Stoppari On The Rocksin ravintolapäällikkönä.

Osuuskauppa Suur-Savo jatkaa Wilhelm Public Housen toiminnan kehittämistä tulevaisuudessa. Toiminta jatkuu aluksi täysin entisellään, ainoa konkreettinen muutos tulee aukioaikoihin. Ravintola on marraskuun alusta alkaen avoinna joka päivä klo 11.00 alkaen. Jatkossa kehitetään juoma-seurustelu ravintolatoimintaa, jolloin asiakkailla on mahdollisuus pistäytyä hyvien juomien parissa jo vaikka iltapäivästä. Wilhelm Public Housessa panostetaan laajaan olut-, siideri- ja viinivalikoimaan ja omana osastonaan toimiva karaokebaari on avoinna ravintolan aukioloaikoina. Ravintolassa on kolme erilaista osastoa: oluthuone Wilhelm, karaokebaari Wenla sekä bar Wilma.

Wilhelm Public Housen lavalle kiipeää jatkossakin Suomen eturivin artisteja. Marraskuun aikana siellä nähdään mm. Suvi Teräsniska sekä Haloo Helsinki. Menovinkit saa osoitteesta suursavoravintolat.fi.

Kaupan osapuolten yhteisestä sopimuksesta kauppahintaa ei julkisteta.

Lisätiedot
Toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen, gsm 0500 553 765
Matkailu ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmi, gsm 0400 942 141