Pysyvästi edullinen ruokakori on arjen hyötyä parhaimmillaan


3.10.2022

On selvää, että nykyinen inflaatiokehitys vaikuttaa jokaisen suomalaisen elämään. Monessa perheessä nykyiset hinnankorotukset on noteerattu ja kulutustottumuksiin on tullut ja tulee vielä muutoksia. Ruokakaupassa osuuskauppamme roolina on toimia tässä ajassa mahdollisimman viisaasti. Toimintaympäristö ruokamarkkinoilla on vaikeasti ennakoitava ja meidän tulee toimia tavalla, jolla varmistamme, että ruokakori pysyy asiakkaillemme mahdollisimman edullisena.

Lanseerasimme vuosi sitten S-mobiili-sovelluksessa Hintavertailija-palvelun, jossa jokainen voi helposti todentaa sen, että jos haluaa säästää, on myös ostopaikalla väliä. Hintavertailija vertaa omien ruokaostosten hintaa kilpailijan todellisiin hintoihin ja kertoo sen eron. Pysyvästi edullinen ruokakori on arjen hyötyä parhaimmillaan ja hintaeroista voi muodostua vuoden mittaan yllättävän suuret säästöt. Omat Ostot – palvelusta löytyy myös oma ostohistoria, joka on mainio työkalu fiksumpaan kuluttamiseen. Esimerkiksi Ravintolaskuri paljastaa läpinäkyvästi ja rehellisesti ruokaostosten terveellisyyden, ja auttaa asiakkaitamme tekemään terveellisempiä valintoja.

Meidän tehtävänämme on myös taata kotimainen sekä laadukas tuotevalikoima kaikille, ja huomioida luonnon monimuotoisuus ruoan tuotannossa. Kun puhumme luonnon monimuotoisuudesta, tarkoitamme sillä kestävän kulutuksen edistämistä, vaikutusten ja päästöjen minimointia sekä suojelutoimien vahvistamista. Luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen on merkittävä uhka ihmiskunnalle ja ympäristölle. Monimuotoisuuden kaventuminen on samalla riski myös yrityksille ja niiden liiketoiminnalle. Me Osuuskauppa Suur-Savossa tavoittelemme luonnon monimuotoisuuden varmentamista niin omassa toiminnassamme kuin myymiemme tuotteiden ja käyttämiemme palveluiden arvoketjuissa.

Meille on tärkeää, että osuuskauppamme raha jää hyödyttämään kotiseutuamme. Osuuskauppa on asiakkaidemme omistama yritys, jonka tuotto jää Etelä-Savoon. Siksi osuuskaupan omistajuus on ylivoimaisesti palkitsevin tapa ansaita ostoksilla.

Elämässä on kahdet hinnat. Sinulle asiakasomistaja, tarjoamme ne edullisemmat!

Ari Miettinen
toimitusjohtaja
OSUUSKAUPPA SUUR-SAVO