Prisma Savonlinnan myyntipäällikkö Pasi Makkonen sai Ässäpäällikkö-tunnustuksen S-ryhmän S-Päällikköpäivillä


19.9.2018

S-ryhmän joka toinen vuosi järjestettävät valtakunnalliset S-Päällikköpäivät pidettiin Helsingin Musiikkitalossa lauantaina 22.9. Tapahtuma huipentui perinteiseen tapaan Ässäpäälliköiden valintaan. Ässäpäälliköinä palkitaan erityisen ansioituneita päälliköitä S-ryhmän yrityksistä.

Tänä vuonna palkittiin 17 Ässäpäällikköä, ja yksi palkituista oli Prisma Savonlinnan myyntipäällikkö Pasi Makkonen.

Pasi on pitkän linjan kokenut esimies, joka tekee tulosta. Hän on rauhallinen ja johtamisessa on hyväntuulinen huumorillinen ote, joka heijastuu sekä asiakas- että työtyytyväisyyteen. Pasi uskaltaa puuttua alisuorittamiseen. Samalla hän on oman joukkueensa ihmisläheinen johtaja.

Pasi pystyy ottamaan vastuun koko Prismasta ja toimii myös Prisma-johtajan sijaisena. Hän on rohkea sesonkien toteuttajana, mm. kesäpihakaupassa. Hän huolehtii yhdessä joukkueensa kanssa ajankohtaisten tuotteiden esillepanoista ja riittävyydestä. Pasi hallitsee henkilöstön oikea-aikaisen käytön ja on myös itse iltaisin ja viikonloppuisin tarvittaessa varmistamassa toimintaa. Prisma Savonlinnan käyttötavarakauppa on ollut kannattavaa koko elinkaarensa ajan eli koko Pasin uran ajan vuodesta 1992.

S-Päällikköpäiville osallistui 1 700 esimiestä S-ryhmän alueosuuskaupoista ja SOK-yhtymästä. Tänä vuonna päivän teemana oli hyvä johtaminen. 

 

Lisätietoja: 
toimitusjohtaja, kauppaneuvos Heikki Hämäläinen p. 0500 553 765