Prisma Savonlinnan laaja valikoima on 6.5. eteenpäin saatavilla myös länsipuolella kaupunkia – Kauppakassin noutopiste avataan ABC Savonlinnaan


30.4.2021

Prisma Savonlinnan kauppakassin noutopiste avataan 6.5. Prisman oman noutopisteen lisäksi myös. Tuotteiden tilaaminen tapahtuu foodie.fi -sivustolla, jossa noutopisteeksi valitaan ABC. Foodien kautta tilatut tavarat ovat noudettavissa ABC:ltä päivittäin klo 13 alkaen.

Foodie-sovelluksen avulla ruokaostosten teko on helppoa. Ostokset voi tehdä kaikessa rauhassa verkkokaupassa vaikka omalta kotisohvalta. Lisäksi asiakas voi valita, hakeeko ostokset Prisman tai ABC Savonlinnan Laitaatsillan noutopisteeltä, vai haluaako asiakas tuotteet kenties kotiin kuljetettuna. Valitsemme asiakkaan kauppakassiin aina parhaat ja tuoreimmat raaka-aineet pitkillä päiväyksillä, toteaa prismajohtaja Mervi Hämäläinen. Foodiessa on myös erittäin laaja ruokareseptien kirjo, jota suosittelen hyödyntämään. Kun mieluinen resepti löytyy, voi raaka-aineet klikata kätevästi suoraan ostoskoriin. Vanha tuttu ostoslista jää myös sovelluksessa muistiin, mikä sekin helpottaa seuraavaa ostoskierrosta. Meille on tärkeää olla mukana helpottamassa asiakkaan arkea ja tälle palvelulle on kysyntä kasvanut koko ajan.

Lisätietoja:

Mervi Hämäläinen, Prismajohtaja, 050 352 8787, mervi.hamalainen@sok.fi