Prisma Savonlinna uudistuu


11.1.2024

Osuuskauppa Suur-Savo uudistaa Prisma Savonlinnaa. Miljööuudistus aloitetaan tammikuun loppupuolella ja se valmistuu helmikuun puolenvälin jälkeen. Prisma Savonlinna palvelee asiakkaita normaalisti koko remontin ajan.

 

Kalustoa, esillepanoja ja tilan käyttöä uusitaan kauneuden ja hyvinvoinnin alueella, lasten maailmassa sekä juomaosastolla.

 

‒ Kauneuden ja hyvinvoinnin osastolla kalustoja uusitaan ja esillepanojen rytmityksiä selkeytetään. Lasten osaston kalustoa uusitaan konseptin mukaisesti. Juomaosastolle tehdään lisää tilaa ja isot massa-alueet, myös wc- ja talouspaperit sekä vaipat saavat uuden alueen. Kukat siirtyvät uuteen paikkaan pääkäytävälle, kertoo Prisma-johtaja Mervi Hämäläinen.

 

Lisäksi myymälään saadaan myöhemmin keväällä sähköiset hinnannäytöt tuotteisiin.

 

‒ Sähköisten näyttöjen selkein etu on niiden automaattinen päivitys. Myymälähenkilökunnan työ helpottuu, kun paperietikettiä ei tarvitse enää manuaalisesti tulostaa ja vaihtaa hyllyihin, kun tuotteen hinta muuttuu, sanoo Hämäläinen.

 

Muutosinvestoinnin kokonaiskustannus on noin 390 000 euroa. Kalustomuutokset toteuttaa Muutosryhmä Oy ja valaistustyöt paikallinen Sähkö-Saimaa Oy.

 

Prisma Savonlinna avattiin v. 1992 ja se peruskorjattiin ja laajennettiin v. 2015 Prisma Savonlinnassa työskentelee noin 90 henkilöä.

 

 

 

Lisätietoja:   Mervi Hämäläinen, Prisma-johtaja

puh. 050 352 8787, sähköposti mervi.hamalainen@sok.fi