Prisma.fi ja Hope ry tarjoavat mahdollisuuden lahjoittaa joululahjoja verkkokaupan kautta – Prisma Mikkeli on mukana mahdollistamassa lahjoituksia


15.11.2021

Prisman verkkokaupassa tehdyt joululahjatilaukset toimitetaan Hope ry:n kautta vähävaraisille lapsiperheille asiakkaan valitsemalla paikkakunnalla. Viime vuonna Prisman asiakkaat lahjoittivat verkossa joululahjan yli 6800 lapselle ja nuorelle eri puolilla Suomea.

Prisman verkkokauppa tekee yhteistyötä Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n kanssa nyt viidettä vuotta. Hope on suomalaisten äitien perustama järjestö, joka tukee vähävaraisia lapsia ja nuoria. Pääkaupunkiseudulta alkanut yhteistyö laajeni viime vuonna valtakunnalliseksi.

Asiakas voi valita 17 Hope ry:n toimipisteen joukosta, mille paikkakunnalle hänen lahjoituksensa kohdentuu. Lahjoituspaikkakunta valitaan Prisman verkkokaupassa ostosta viimeistellessä, toimitustapavalinnan yhteydessä. Hopen vapaaehtoiset toimittavat lahjat paikallisille apua tarvitseville lapsiperheille. Prisma Mikkeli on mukana mahdollistamassa lahjoituksia.

”Olemme iloisia, että yhteistyön myötä asiakkaillamme on mahdollisuus tehdä lahjoituksia helposti kotoa käsin. Asiakas voi verkon kautta lahjoittaa joululahjan omalla kotiseudulla asuvalle lapselle tai nuorelle”, sanoo Prisma Mikkelin johtaja Jari Liimatainen.

Joululahjakeräyksessä voi lahjoittaa minkä tahansa Prisman verkkokaupasta löytyvän tuotteen, ja samaan tilaukseen voi lisätä niin monta lahjaa kuin haluaa ja omaan budjettiin sopii. Lahjoitettavasta tilauksesta ei tule asiakkaan maksettavaksi toimituskuluja, vaan Prisma tarjoaa tuotteiden toimituksen Hope ry:n toimipisteeseen. Aiempien vuosien tapaan Prisma.fi:stä löytyy myös Hope ry:n koostama toivelista, jolta voi poimia vinkkejä eri ikäisten lasten ja nuorten suosikkilahjoista, mikäli sopivan lahjan valitseminen tuntuu haastavalta. Listalta löytyy esimerkiksi lautapelejä, legoja ja muita leluja, kuulokkeita sekä hygieniatuotepakkauksia.

“Monissa perheissä lapsen tai nuoren joululahja ei ole itsestäänselvyys. Meistä on hienoa olla yhtenä lahjoituspaikkakuntana mukana mahdollistamassa lahjoituksia. Prisman verkkokaupan kampanjan avulla voimme tehdä yhdessä lasten toiveista totta ja välittää joulumieltä aivan konkreettisesti eteenpäin”, kommentoi Liimatainen.

Joululahjatilauksia Hope ry:lle voi tehdä Prisma.fi:ssä 12.12.2021 asti. Näin kaikki lahjat ehditään jakaa saajilleen ennen jouluaattoa. Mahdolliset yli jääneet lahjat jaetaan lapsille ja nuorille syntymäpäivälahjoiksi seuraavan vuoden alussa.

Lisätietoa joululahjakeräyksestä Prisma.fi:ssä: https://www.prisma.fi/fi/prisma/hope

 

Lisätietoja: Jari Liimatainen, johtaja Prisma Mikkeli, jari.liimatainen@sok.fi, puh. 0500 845 175