Pieksämäen Prismalle vihreää valoa


2.12.2016

Rakennusliike U. Lipsanen Oy ja Osuuskauppa Suur-Savo ovat allekirjoittaneet Prisma-hypermarketin vuokrasopimuksen liittyen Pieksämäen viihde- ja kauppakeskuskokonai-suuteen.

Kaupungin ydinkeskustaan, Veturitallien alueelle tulevaan kauppakeskukseen rakennetaan liiketilaa päivittäistavarakaupalle, muodille, vapaa-aikaan sekä muille erikoistavaraliikkeille. Lisäksi kauppakeskuskokonaisuuteen tulee ainutlaatuinen viihde- ja ravintolamaailma. Kauppakeskuksen koko tulee olemaan yli 36.000 brm². Tälle kokonaisuudelle on rakennuslupa jo olemassa.

– Suur-Savon kanssa allekirjoitetulla sopimuksella saadaan vauhtia ja uskottavuutta koko hankkeeseen. Tämä on ensimmäinen virallinen sopimus kohteeseen. Keskon päätöstä odotetaan lähiaikoina. Pienempien tilojen vuokrasopimuksia voidaan nyt tehdyn sopimuksen voimin myös tehdä, kertoo toimitusjohtaja Antti Lipsanen.

Osuuskauppa Suur-Savon hallitus näytti vihreää valoa Pieksämäen Veturitalli-hankkeelle ja Prisma-hypermarketille kokouksessaan 26.11.2016.

– Haluamme toimia pelinavaajana Veturitalli-hankkeen osalta ja luoda uskoa tulevaisuuteen sekä kehittää Pieksämäen kaupallista vetovoimaa. 7000 m2:n Prismalla pystymme tarjoamaan asiakasomistajille entistä paremmat palvelut ja valikoimat. Prisman myötä valikoimamme laajenevat pukeutumisen, asumisen ja vapaa-ajan tuotealueille. Palveluja täydentää myös paljon toivottu Kesäpiha-puutarhamyymälä. Toteutuessaan Prisma kaksinkertaistaa henkilöstömäärämme nykyiseen S-markettiin verrattuna, kertoo toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen.

Kauppakeskuksen alustavan toteutusaikataulun mukaan rakentaminen alkaa vuonna 2017 ja rakennus on valmis vuonna 2018.

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja
Antti Lipsanen / Rakennusliike U. Lipsanen Oy
puh. 0403 000 506                 

toimitusjohtaja
Heikki Hämäläinen / Osuuskauppa Suur-Savo
puh. 0500 553 765