Pieksämäen Prismaan uutta ilmettä


6.3.2024

Prisma Pieksämäen myymälämiljöötä uudistetaan kevään aikana. Muutoksen ensimmäinen vaihe alkoi maaliskuun alkupuolella juomaosastolta. Loput muutokset eri osastoilla tehdään huhti-toukokuun aikana. Myymälä palvelee asiakkaita normaalisti muutostöiden ajan.

Kalustoa, esillepanoja ja tilan käyttöä uudistetaan juomaosaston lisäksi makeisosastolla sekä kauneuden ja hyvinvoinnin alueella. Kokonaan uutena konseptina myymälään tulee yhtenäinen lastenmaailma.

− Lastenmaailmaan sijoittuvat yhtenä kokonaisuutena lasten vaatteet, ruuat ja kirjat sekä lelut, vaipat ym. lasten tuotteet, kertoo Prisma-johtaja Sanna Palmroos.

Makeisosastolla saadaan paljon uutta ilmettä kalusteilla ja esillepanoilla. Makeisten viereen sijoittuu yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi yhdistyvä kauneuden ja hyvinvoinnin maailma, johon vaihdetaan uuden konseptin mukaiset kalusteet. Myös juomaosaston kalusteet vaihtuvat uuden Prisma-konseptin mukaisiksi.

− Näiden isompien osastomuutosten lisäksi joitakin tuoteryhmiä käyttötavaraosastolla sijoitellaan uusille paikoille ja myöhemmin keväällä saamme myymälään sähköiset hinnannäytöt. Sähköisten näyttöjen selkein etu on niiden automaattinen päivitys. Myymälähenkilökunnan työ helpottuu, kun paperietikettiä ei tarvitse enää manuaalisesti tulostaa ja vaihtaa hyllyihin tuotteen hinnan muuttuessa, kertoo Palmroos. – Näillä kaikilla kevään aikana tehtävillä uudistuksilla saadaan Prismaan konseptin tuomaa raikasta ilmettä ja tuotteiden selkeällä sijoittelulla myös asioinnin helppous ja sujuvuus lisääntyy, hän jatkaa.

Muutosinvestoinnin kokonaiskustannus on noin 450 000 euroa. Kalustomuutokset toteuttaa Muutosryhmä Oy ja valaistustyöt paikallinen Sähkö-Pasi Oy.

Prisma Pieksämäki avattiin v. 2018 ja siellä työskentelee noin 70 henkilöä.

 

Lisätietoja:
Sanna Palmroos, Prisma-johtaja, Osuuskauppa Suur-Savo
puh. 050 370 1130, sähköposti sanna.c.palmroos@sok.fi