Perjantai-illan treffit Yö-yhtyeen Ollin kanssa


22.8.2016


Heini Hämäläinen voitti ABC:n Facebook-arvonnassa tapaamisen Yön Olli Lindholmin kanssa. Molemmat kehuivat onnistuneita treffejä rennoiksi ja mukaviksi. Tapaamispaikkana oli ABC Hirvaskangas.

Innoissaan tapaamista odottanut jyväskyläläinen Heini saapui perjantaina paikalle kahden ystävänsä kanssa. Myös Ollilla oli mukanaan pari bändin jäsentä. Sekä Olli että Heini kehuivat jälkeenpäin tapaamisen sujuneen rennosti jutellen. ABC huolehti tarjoiluista.

”Ei tarvinnut jännittää poikien takia. Tapaaminen oli kiva. Juteltiin ja hyvät ruuat syötiin”, Heini kertoo.

Treffeiltä tytöt saivat mukaansa Yön levyt ja fanituotteita. Lisäksi palkintoon kuului kolmelle hengelle vapaaliput Yön keikalle Saarijärven Kukonhiekkaan samalle illalle. Keikalla Heini oli päässyt esittämään biisitoiveensa.

ABC-asemat tuttuja Ollille

Olli Lindholm kertoo kiertäneensä kesän aikana 33 keikalla. Nyt ohjelmassa on hetki muuta, mm. Voice of Finlandia, mutta myös hieman lomailua. Lokakuun alussa bändi aloittaa 35-vuotiskonserttikiertueen.

Keikkamatkojen tauoilla Olli käy usein ABC:llä.

”Sieltä saa kaiken. Ruoka ja palvelu on ollut hyvää. ABC:t ovat siistejä ja tilavia. Syön aina noutopöydän, koska siinä on hyvät salaatit. Se on monipuolinen ja takuuvarma.”

Olli kertoo pysähtyvänsä usein Auran ABC:llä, mutta myös Vaajakosken ABC:llä tulee tehtyä isompia pysähdyksiä, kun sinne päin Suomea on suunta. Samoin Hirvaskankaan liikennemyymälä on hänelle tuttu.