Osuuskauppa Suur-Savo – Suomen Innostavimmat Työpaikat 2019 ykkönen


ingressiiiii

5.2.2020

Keskiviikkona 5.2.2020 Eezy-konserniin kuuluva Eezy Spirit Oy (ent. Corporate Spirit) palkitsi Finlandia-talossa Suomen innostavimmat työpaikat 2019.

Parhaisiin tuloksiin päässeet ja palkitut organisaatiot olivat tänä vuonna pienten organisaatioiden sarjassa CoreHW Oy, keskisuurten organisaatioiden sarjassa Suomalainen Kirjakauppa Oy ja suurten organisaatioiden sarjassa Osuuskauppa Suur-Savo. Tilaisuudessa palkittiin myös Suurin nousija, joka on Ouman Oy. Suurin nousija on organisaatio, joka on pystynyt parantamaan henkilöstönsä omistautuneisuutta, henkilöstötutkimuksensa tulosten perusteella, kaikkein eniten viime vuoteen verrattuna.
Eezy Spirit julkaisi tilaisuudessa listan kaikista Suomen innostavimmat työpaikat 2019 -tunnustuksen saaneista suomalaisista organisaatioista. Nämä organisaatiot ovat saavuttaneet korkean henkilöstön omistautuneisuuden tason vuoden 2019 aikana toteutetun henkilöstötutkimuksen tulosten perusteella. Näitä organisaatioita erottui reilu 50 niiden satojen suomalaisten organisaatioiden joukosta, joille Eezy Spirit toteuttaa henkilöstötutkimusta. Eezy Spirit myöntää henkilöstötutkimustulosten perusteella organisaatioille luokituksia (C-AAA), joista parhaisiin luokituksiin päässeet saavat Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Lista tunnustuksen saaneista on julkaistu Suomen innostavimmat työpaikat -sivustolla: www.innostavimmat.fi/palkitut.
”Suomen innostavimmat työpaikat on ainutlaatuinen tunnustus, joka myönnetään työpaikoille, joissa on omistautunut henkilöstö. He ovat sitoutuneita yrityksen arvoihin sekä valmiita ylimääräisiin ponnistuksiin organisaatiolle tärkeiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Suomen innostavimmissa työpaikoissa henkilöstö on selvästi muita yrityksiä tyytyväisempiä erityisesti siihen, miten organisaatiota johdetaan ja miten hyvä organisaatio on työnantajana”, kertoo Eezy Spiritin toimitusjohtaja Laura Santasalo.
Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen myöntää Eezy Spirit, joka on markkinajohtaja henkilöstö- ja asiakaskokemuksen, johtamisen, kulttuurin ja työyhteisötaitojen kehittämisessä Suomessa yli 30 vuoden kokemuksella. Tunnustus perustuu Eezy Spiritin vuonna 2019 sadoissa suomalaisissa organisaatioissa toteuttamiin henkilöstötutkimuksiin, joihin on vastannut reilu 80.000 suomalaista.
Alla palkittujen organisaatioiden fiiliksiä saamastaan merkittävästä tunnustuksesta vuonna 2019:
Suurten organisaatioiden sarjan voittaja 2019, OSUUSKAUPPA SUUR-SAVO:

”Arvostamme toinen toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme. Olemme ylpeitä omasta osaamisesta ja omasta maakunnasta. Luottamus ja arvostus ovat tekemisen perusta. Olemme ylpeitä ja nöyrän kiitollisia kuulumisesta Suomen parhaimmistoon AAA-luokkaan isojen työnantajien keskuudessa. On hienoa, että meidän tärkeimmät voimavarat ja resurssit eli me, kaikki suursavolaiset, voimme kokea työssämme työniloa ja -imua,” toteaa Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja ja kauppaneuvos Heikki Hämäläinen.

Keskisuurten organisaatioiden sarjan voittaja 2019, SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA OY:
”Jo viidettä kertaa saamamme tunnustus kertoo, että motivoituneella ja sitoutuneella henkilöstöllämme on töissä hyvä fiilis! Henkilöstötutkimuksessamme korostuivat iloksemme työnantajan tuki ammatillisessa kehittymisessä, kannustava palautekulttuuri sekä mahdollisuus osallistua päätöksentekoon. Onnistumisen- ja merkityksellisyyden kokemuksella on korvaamaton merkitys liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa. Henkilökuntamme tyytyväisyys näkyy ja kuuluu myös loistavissa asiakaskokemuksissa” toteaa Suomalaisen Kirjakaupan HR-päällikkö Kristian Tötterman.
Pienten organisaatioiden sarjan voittaja 2019, COREHW OY:
”Tavoitteenamme on olla toimialamme halutuin työnantaja. Eezy Spiritin henkilöstökysely toimii yhtenä erinomaisena työkaluna tässä tavoitteessa. Kyselyn avulla olemme saaneet johdonmukaista palautetta henkilöstöltä toiminnan kehittämiseen. Luonnollisesti tällainen mahtava tulos lämmittää mieltä, ja kertoo yrityksen positiivisesta kehityksestä sekä hienosta tekemisen meiningistä,” toteaa CoreHW Oy:n toimitusjohtaja Tomi-Pekka Takalo.
Suurin nousija -palkinnon voittaja 2019, OUMAN OY:
”Olen kiitollinen siitä palautteesta mitä olemme tämän tutkimuksen kautta henkilöstöltä saaneet. Se on antanut meille selkeän priorisoidun listan asioista esimiehille työstettäväksi. Näihin asioihin keskittymällä olemme saavuttaneet tämän huiman nousun työtyytyväisyydessä,” toteaa Ouman Oy:n toimitusjohtaja Matti Lipsanen.
#innostavimmat #omistautuneisuus #työelämä #eezyspirit
LISÄTIETOJA
Eezy Spirit Oy:
Piia Aalto, markkinointi- ja viestintäjohtaja, piia.aalto@eezy.fi tai puh. 050 3717 517
Laura Santasalo, toimitusjohtaja, laura.santasalo@eezy.fi tai puh. 050 506 5060
Eezy Spirit on suomalaisen työelämän kehittäjä ja huippuasiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan henkilöstä- ja asiakaskokemuksen, johtamisen ja työyhteisötaitojen kehittämisessä. Tuotamme luotettavaa tietoa ja kehittämispalveluita, joilla työelämän laatua, henkilöstön viihtyvyyttä ja organisaatioiden kannattavuutta voidaan parantaa. VAPAUS KEHITTÄÄ! www.corporatespitit.fi
Suomen innostavimmat työpaikat on ainutlaatuinen työelämätunnustus, joka myönnetään vuosittain suomalaisille huippuorganisaatioille. Suomen innostavimmissa työpaikoissa on omistautunut henkilöstöstä, joka on sitoutunut yrityksen arvoihin ja valmis ylimääräisiin ponnistuksiin organisaatiolle tärkeiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Kyseessä on työpaikka, jossa ihmiset voivat ja haluavat tehdä parhaansa.
www.innostavimmat.fi
Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.