Osuuskauppa Suur-Savoon yli 2000 kesätyöhakemusta- haku jatkuu vielä huhtikuun ajan


12.4.2021

Osuuskauppa Suur-Savon kesätyöpaikkoihin on tällä hetkellä tullut lähes 2100 hakemusta. Viime vuonna kesätyöpaikkahakemuksia tuli noin 1400, joten hakijamäärä tänä vuonna yllätti runsaudellaan. Hakijoista täysi-ikäisiä on puolet ja toinen puoli on Tutustu työelämään ja tienaa -ohjelmaan hakijoita. Tutustu ja tienaa -ohjelman hakuaika päättyi 31.3. Muihin kesätyöpaikkoihin haku jatkuu vielä huhtikuun loppuun saakka.

Osuuskauppa palkkaa kesäksi yli 1000 henkilöä eri toimialoille Osuuskauppa Suur-Savon toimialueella. Kesätöitä on tarjolla erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä Prismoissa, S-marketeissa, Sokoksissa, Sale-yksiköissä ja ABC-liikennemyymälöissä sekä majoitus- ja ravitsemiskaupassa. Kesätyöntekijöiden valintoja tehdään kaiken aikaa ja hakijoille ilmoitetaan valinnasta 14.5.2021 mennessä.

– Tavoitteenamme on tarjota töitä mahdollisimman monelle hakijalle, toteaa Osuuskauppa Suur-Savon henkilöstöjohtaja Tuula Lyytikäinen. Kesätyöpaikka toimii meillä usein myös väylänä pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Meillä voi tutustua eri toimialoihin ja tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua uralla eteenpäin.

Osuuskauppa Suur-Savo on edellisvuosien tapaan mukana myös ”Vastuullinen kesäduuni” -kampan­jassa. Osuuskauppa on sitoutunut noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita rekrytointivaiheesta viimeiseen työpäivään saakka. Kampanjan avulla pyritään kehittämään hyvää hakijakokemusta, työn mielekkyyttä, perehdytystä ja ohjaamista, oikeudenmukaisuutta ja tasapuolisuutta työpaikalla, sekä varmistamaan kesätyöntekijöille asianmukainen palkka, kirjallinen työsopimus sekä kirjallinen työtodistus.

Osuuskauppa Suur-Savon henkilöstön työtyytyväisyys vuonna 2020 oli erinomaisella parhaalla AAA-tasolla.

 

Lisätietoja, henkilöstöjohtaja Tuula Lyytikäinen, Osuuskauppa Suur-Savo

tuula.lyytikainen@sok.fi, P. 050 562 9200