Osuuskauppa Suur-Savon Vuoden esimies ja työryhmä valittu


22.5.2017

Osuuskauppa Suur-Savon Vuoden esimies ja Vuoden työryhmä -valinnat julkaistiin 20. toukokuuta Savonlinnassa järjestetyssä henkilökunnan juhlassa.

Vuoden 2016 esimieheksi valittiin ABC Kuortin liikennemyymäläpäällikkö Petri Seppänen. Osuuskauppa Suur-Savon palvelukseen hän tuli vuonna 2011 ABC Tuukkalan liikennemyymäläpäälliköksi ja siirtyi ABC Kuortin vetäjäksi vuoden 2016 alussa.

− Petri ei tee numeroa itsestään, mutta tulokset kertovat miehen tekevän oikeita päätöksiä ja töitä. Onnistunut Esperi-yhteistyö ABC Tuukkalassa tuottaa lisämyyntiä ja tulosta. Uuden haasteen, ABC Kuortin, haltuunotto on näkynyt niin asiakaslaadussa kuin työtyytyväisyydessäkin sekä tietenkin myös tuloksessa, kertoo valinnan perusteita marketkaupan johtaja Iiro Siponen.

Vuoden 2016 työryhmäksi valittiin Suur-Savon leipomo. Perinteikäs, yli 90 vuotta vanha leipomo on toiminut nyt kymmenen vuotta uudessa leipomokiinteistössä Mikkelin Pursialassa. Osuuskauppa Suur-Savon 100-vuotisjuhlavuonna leipomolla leivottiin merkittävin osa juhlavuoden tuotetarjonnasta asiakasomistajillemme. Myös uuden piirakkalinjan käyttöönotto onnistui loistavasti. Suur-Savon leipomon työtyytyväisyys oli kiitettävällä tasolla ja se teki vuonna 2016 historiansa parhaan tuloksen.

Tänä vuonna huomioitiin lisäksi parhaiten tuloksiaan parantaneet yksiköt, Vuoden nousija -tiimit. Matkailu- ja ravitsemistoimialalta paras yksikkö tulos-, secret visitors ja työyhteisötutkimuksen kehitysindekseillä mitattuna oli CafeStella. Autokaupassa Vuoden nousijaksi valittiin Etelä-Savon Auton Savonlinnan jälkimarkkinointi, joka oli autolinjan paras yksikkö tuloksella ja tulosparannuksella mitattuna. Myös työyhteisötutkimuksessa ja asiakastyytyväisyydessä oli huomattavaa parannusta.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja
Heikki Hämäläinen
p. 0500 553 765